De Other Side – це нове підземелля, що знаходиться в ігровій зоні Арденвельд, відоме як володіння Бвонсамді в Shadowlands. Для тих, хто боїться спойлерів, не рекомендуємо цю статтю прочитати.

De Other Side – Кампанія Нічного народу

В останній збірці Альфа версії Shadowlands були додані тексти з трансляції з посиланням на Mueh’zala, але їх не було видно в підземеллі De Other Side. Імовірно, вони зустрічаються під час виконання досягнення Кампанії Нічного народу, яка має два розділи, які стосуються як Бвонсамді, так і Mueh’zala: De Boss і Deal With a Loa.

З цього тексту здається, що ми зустрінемося з Вол’джіном і Бвонсамді під час проходження Кампанії Нічного народу, і з’ясувалося, що Mueh’zala дійсно шепотів Вол’джіну призначити Сільвану новим вождем Орди в Легіоні. Mueh’zala, співпрацюючий з Тюремником, був зрештою вигнаний у De Other Side.

Згідно з презентацією Йона Хаззікостаса на Blizzcon 2019, De Other Side насправді є кишеньковим виміром Бвонсамді в Shadowlands, пов’язане з багатьма іншими підзонами:

Я не схиляю тебе до дешевих трюків!

Азерот буде в руїнах… і це буде над одним… маленьким… (пошепки) дурним тролем.

Я чудово зіграв свою роль! Мені обіцяли катувати тебе вічно… але хтось став на шляху.

Ти мені набрид, Mueh’zala. Настав час вигнати тебе назад у De Other Side.

Я буду тримати тебе там весь решту існування. У тебе з’явиться новий хазяїн.

Мене відпустить трохи зв’язок із тобою, Mueh’zala. Будь впевнений, люди, які не втратить його силу.

Mueh’zala використав мене… щоб поставити Сільвану у влади. Мені нічого не буде, але він, пішак, виконає плани Тюремника.

Тепер настав час завдати удару у відповідь Тюремщику.

Думаєш, тепер ти зможеш звільнитися, Mueh’zala?

Дурний лоа! Ти мене не зупиниш! Я бенкетуватиму на кістках твоїх послідовників… дякую тобі!

Підземелля De Other Side

Коли ми заходимо в підземелля De Other Side, ми бачимо, як Бвонсамді бореться зі ланцюгами, що скували його, а Mueh’zala знаходяться поруч з ним. Коли ми заходимо до порталів De Other Side, ми переносимося у версії зон, де знаходяться персонажі. Це поки не зовсім зрозуміло, тому що немає жодних діалогів, коли ми заходимо в De Other Side, але Бвонсамді просить вас повернути плати моджо (аналог Аніми) від істот, з якими Бвонсамді уклав угоду в минулому.

Наразі невідомо, як відбуватиметься збір Аніми – при вбивстві сутностей або їх копій, що знаходяться в De Other Side.

Перші три портали не є лінійними, і ваша група може зайти до них у будь-якому порядку, в якому забажає. У даному пості боси будуть у порядку знаходження у журналі підземелля.

Хаккар

Перша сутність, яку ми вбиваємо для Бвонсамді, це старий добрий Хаккар, причому Бвонсамді передбачає, що сам Бог Крові уклав угоду з Бвонсамді для отримання більшої влади. Зона, в якій знаходиться Хаккар, називається Зул’Гуруб, з великою кількістю архітектури тролів, ворогів Амані та Гурубаші і закінчується Хаккаром, який вшановується на вівтарі.

Коли ми вбиваємо Хаккара, Бвонсамді каже нам, що хоч ми й змушуємо Хаккара виплатити свій борг Лоа Смерті, він повернеться.

Бвонсамді: Зараз цей Лоа має згадати! Хаккар завжди потребував моджо для своїх ритуалів … і Бвонсамді завжди буде готовий на угоду з ним.

Що мені шукати? Звичайно, Хаккар буде Лоа Крові. Але угода є угода, друже! (Цикає) Просто поверни мені моджо.

Ол’Хаккар, він неприємний. Але ти маєш зробити, щоб він сплатив свій борг. Рано чи пізно він повернеться. Я не можу тримати поганого Лоа мертвим!

Манашторми

Наступна сутність, з якою ми стикаємося у De Other Side це пара Манашторм, Міллхаус та Міліфісент! Міллхауса востаннє бачили в Легіоні, в одному з епізодів кампанії магів, тоді як Мілліфісент була босом у підземеллі Легіону Аметистова фортеця. Коли Мілліфісент переможена в фортеці Аметіста, їй вдається втекти з в’язниці, зменшившись до крихітного розміру, і втікши в Даларан, поклявшись помститися Міллхаусу. Зона, в якій вони знаходяться в De Other Side, дуже схожа на Мехагон.

Однак з тих пір здається, що пара помирилася, оскільки вони нападають на групу гравців разом! Вони також є єдиними босами в підземеллі, при зустрічі з якими вони залишаються живими. Коли ми перемагаємо їх, Бвонсамді каже нам, що навіть він знайшов кохання десь у минулому. Хто був коханою людиною Бвонсамді?

Бвонсамді: Це не просто тролі, які будуть просити допомоги у Бвонсамді. У будь-якому випадку, угода робиться з Лоа Смерті!

Як, наприклад, ці два божевільні маленькі гноми. Вони обоє зголодніли за владою, і я був радий нею їх наділити.

Але тепер, е-е-е… мені треба повернутись назад!

Справжнє кохання… не таке солодке? Ол’Бвонсамді матиме свою частку романтики свого часу. Хех… ще буде його частка!

Dealer Xy’exa

Третій бос підземелля De Other Side – Dealer Xy’exa, жінка-брокер. Бвонсамді пояснює, що хоч він і троль-лоа, він укладає угоди та в інших місцях. Він також згадує, що брокери є більш зловісними, ніж здається на перший погляд. Dealer Xy’exa бореться у зоні, схожій на Арденвельд.

У Shadowlands брокери також помічені в Орібосі та Ревендреті.

Тепер угоди з Бвонсамді укладаються не тільки на Азероті. Брокери шукають владу… будь-яку владу.

Ця не хоче повернути мені моджо. Обережніше зараз… вона буде хитрою…

Брокери, будьте готові до всього. Я краще стежив би за ними! НННГГГ! Поспішай з моїм моджо!

Mueh’zala

Нарешті, після того, як ми зберемо достатньо аніми для Бронсамді, він зможе допомогти нам у фінальній битві з Батьком Сну. Бвонсамді допомагає нам перемогти Mueh’zala за допомогою заклинання Смертельна брама, щоб гравці могли захиститися від смертоносного заклинання Mueh’zala Руйнівна реальність. У той час, коли Mueh’zala використовує у своїй здатності руйнівну реальність, він поділяється на руйнівні сутності, істоти, які захищають тотеми первісної хватки, які тримають Бвонсамді в полоні. Коли ми перемагаємо Руйнівні сутності, Бвонсамді знову набуває сили, завдаючи втрат Mueh’zala і підвищуючи швидкість заклинань і швидкість пересування.

Під час бою Mueh’zala називає кілька невідомих імен. Уважні гравці знають ці імена зі старої таблички Тека, об’єкта, поміченого в підземеллі Зул’Фаррак.

Коли ми перемагаємо Mueh’zala, Бвонсамді вдається поневолити Mueh’zala у De Other Side, говорячи нам, що його справжнє покарання – це не те, що повинні бачити очі смертних. Mueh’zala не вмирає, але Бвонсамді нарешті вигукує, що він його власний бос.

Mueh’zala: збираюся відправити звуки до Утробу!

Mueh’zala: Я буду Богом Смерті! Другому Ночі!

Mueh’zala: Батьком Сну! Сином часу!

Mueh’zala: Переможений… смертним? Як таке можливо?

Бвонсамді: Часи міняються, чувак. Смертні ніколи не будуть такими слабкими, як ти вважав. У них є потенціал.

Бвонсамді: Але не хвилюйся про це. Ти матимеш багато часу, щоб навчитися на своїх помилках.

Бвонсамді: Ви вчинили добре, герої. Але те, що отримає Mueh’zala не для смертних очей. Беріть дрібнички та провалюйте!

Mueh’zala: Я не можу зупинити те, що відбувається, Бвонсамді. Тюремник зламає все це!

Бвонсамді: (цикає) Стеж за язиком, маленька пищалка! Бвонсамді твій бос зараз…

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version