Нарешті Blizzard оголосили дату проведення BlizzCon 2019. Всіма улюблена подія відбудеться наприкінці осені 1-2 листопада на півдні Каліфорнії в прекрасному місті Анахаймі. Сам захід буде проводитися в стінах виставкового центру Anaheim Convetion Center. Розробники як і завжди порадують нас безліччю анонсів і різною захоплюючою інформацією. Ще цього року на заході всі відзначатимуть 25-ту річницю всесвіту Warcraft.

Ласкаво просимо на BlizzCon® 2019!

Готуйтеся взяти участь у найкарколомнішому ігровому з’їзді на планеті! Салон BlizzCon® знову відбудеться в стінах виставкового центру Anaheim Convention Center 1-2 листопада, і ми запрошуємо вас провести разом із нами два ці вихідні дні, наповнені іграми, кіберспортивними змаганнями, показами косплею та анонсами, пов’язаними з проєктами Blizzard. Це свято ігор присвячене вам – гравцям, членам кіберспортивних команд і товаришам по гільдіях, де б у всесвіті ви не знаходилися!

Перша партія квитків на салон надійде в продаж цього року 4 травня о 20:00 МСК, а друга – 9 травня о 5:00 МСК. Придбати квитки можна буде на платформі AXS. Ознайомтеся з інформацією про BlizzCon і дізнайтеся, що на вас чекає на салоні!

  • КУПУЙТЕ КВИТКИ 4 І 9 ТРАВНЯ

Неважливо, зайняті ви дослідженням Азерота в компанії найближчих друзів, пересуванням вантажу в складі надійної команди або дружніми картковими дуелями в таверні, – ігри певною мірою стали для вас другою домівкою. Раз на рік протягом кількох днів ті зв’язки, що утворилися між гравцями у віртуальному світі, проявляються в реальності на салоні BlizzCon, коли найрізноманітніші люди з неповторними долями збираються в Анахаймі, щоб присвятити час своєму улюбленому захопленню – іграм.

Цього року ми підготували кілька цікавих нововведень, завдяки яким салон BlizzCon стане ще більш вражаючим і незабутнім для всіх, і серед них – нові варіанти купівлі квитків і заняття для гостей.

Неймовірна гостинність

Цього року ми почнемо проведення салону на день раніше, організувавши попередні урочисті заходи BlizzCon: ця привітальна зустріч на площі перед виставковим центром проводитиметься з 19:00 МСК 31 жовтня до 3:00 МСК наступного дня. На зустрічі гості зможуть познайомитися один з одним і поспілкуватися з друзями, поласувати частуваннями і провести перекличку перед початком основних заходів у п’ятницю вранці.

Цього року ми також збільшимо кількість заходів усередині виставкового центру і скористаємося площами залу E в п’ятницю і суботу. Якщо вам уже доводилося бувати на салоні BlizzCon, то ви знаєте, що в цьому залі зазвичай проходить реєстрація і розташовується магазин BlizzCon. Цього року магазин переїде в північний зал, а реєстрація здійснюватиметься в іншому місці (поблизу), тож у залі Е можна буде від душі повеселитися. У нас великі плани на простір, що звільнився, тож стежте за новинами.

Как и всегда, можете ждать от салона BlizzCon 2019 полный набор интереснейших событий: эпическую церемонию открытия, беседы с разработчиками на нескольких сценах, конкурсы, демонстрационные версии игр, киберспортивные состязания мирового уровня и многое другое!

Три способи познайомитися з BlizzCon

У міру того як салон BlizzCon ріс і розвивався, гості все частіше просили нас розширити можливості для відвідування салону та участі в його подіях у такій манері, яка підходить їм. Тому ми вирішили впустити новий різновид квитків – BlizzCon Portal Pass. Обмежений тираж цих квитків надійде в продаж разом із BlizzCon Pass і квитками на благодійний банкет. Давайте розглянемо всі три варіанти!

BlizzCon Pass – це вже знайомий усім базовий квиток на BlizzCon. Більшості гостей найкраще підійде саме він. З BlizzCon Pass можна вільно пройти на салон, як і в минулі роки, а також відвідати попередні урочисті заходи BlizzCon у четвер. Власники квитків також отримають внутрішньоігрові подарунки BlizzCon (про склад яких ми розповімо пізніше), а також особливі колекційні сувеніри BlizzCon, прочитати про які можна нижче. Дізнайтеся подробиці про BlizzCon Pass.

BlizzCon Portal Pass – новинка 2019 року! BlizzCon Portal Pass відкриє доступ до безлічі додаткових заходів, включно з “Вечором на ярмарку” напередодні BlizzCon в особливій зоні ярмарку Молодика. Також власники такого квитка можуть розраховувати на зарезервовані місця на стоянці, окремий процес реєстрації та проходу огляду, можливість одними з перших потрапити на салон у п’ятницю та суботу, перепустку до спеціальної зони відпочинку і не тільки! Дізнайтеся подробиці про BlizzCon Portal Pass.

Квиток на благодійний банкет BlizzCon – цього року ви знову матимете змогу зустрітися і поспілкуватися з розробниками, художниками та іншими співробітниками Blizzard на неформальному благодійному банкеті на честь BlizzCon, який відбудеться за день до відкриття салону. Кошти від продажу квитків послужать добрій справі. Також власники квитків на благодійний банкет BlizzCon отримають перепустку на салон і всі інші бонуси BlizzCon Portal Pass. Як і в минулі роки, кошти від продажу квитків на банкет будуть спрямовані на допомогу дитячій лікарні CHOC, до чиїх завдань належить лікування та догляд за хворими дітьми. Дізнайтеся подробиці про благодійний банкет BlizzCon.

Зрозуміло, всі ті, кому з якихось причин не вдасться приїхати на салон в Анагаймі, зможуть подивитися пряму трансляцію мережею й отримати пам’ятні внутрішньоігрові сувеніри. Про наші плани щодо матеріалів для тих, хто збирається стежити за ходом BlizzCon не виходячи з дому, ми розповімо пізніше. Так що стежте за новинами!

Як придбати квитки
Зміни у 2019 році

Цього року ми об’єднали сили з мережевою торговельною платформою AXS, за допомогою якої і будуть поширюватися квитки на BlizzCon 2019. Усі три типи квитків на BlizzCon продаватимуть у два етапи в зазначені нижче дати.

1-й етап продажу квитків: 4 травня – з 20:00 МСК.
2-й етап продажу квитків: 9 травня – з 5:00 МСК.

Сторінка очікування для охочих придбати квитки відкриється приблизно за 30 хвилин до початку продажів.

  • КУПУЙТЕ КВИТКИ 4 І 9 ТРАВНЯ

Платформа AXS займається розповсюдженням квитків на найрізноманітніші заходи, включно з кіберспортивними змаганнями, які ми проводимо на майданчику Blizzard Arena в Лос-Анджелесі. Якщо в минулому ви вже купували квитки на BlizzCon, то варто зазначити, що процес купівлі на AXS дещо відрізняється від того, що вам знайомий. Щоб як слід підготуватися і дізнатися про ключові відмінності, прочитайте нашу статтю, присвячену купівлі квитків на BlizzCon 2019 (переклад статті з’явиться пізніше).

Якщо ви хочете зареєструвати обліковий запис AXS заздалегідь і заощадити час при замовленні квитків, то можете перейти на відповідну сторінку на сайті AXS. Крім того, коли квитки надійдуть у продаж, у вас буде можливість пройти авторизацію за допомогою облікового запису Blizzard, якщо вам так зручніше.

У будь-якому разі варто взяти до уваги, що придбані квитки передадуть покупцям через застосунок AXS до початку салону, тож скоріше встановіть його на свій мобільний пристрій після купівлі.

Сувенір BlizzCon 2019 на честь 25-річчя Warcraft®

Так уже вийшло, що салон BlizzCon 2019 збігся з дуже важливою для нас річницею. Цього року всесвіт Warcraft відзначає свій 25-річний ювілей, і на честь цієї знаменної події ми підготували для гостей салону особливий подарунок у стилі Азерота.

Замість звичного подарункового набору BlizzCon цього року на гостей салону чекає особливий чудовий сувенір – статуетка або у вигляді орка-рубаки, або людини-піхотинця. Цей сувенір символізує ворожнечу і дружбу, що тривають поперемінно вже чверть століття… але переважно ворожнечу.

Кількість обох варіантів статуеток залежатиме від уподобань власників квитків. Проте, щоб ми могли встигнути виготовити статуетки в належній кількості до початку BlizzCon, вам знадобиться зробити вибір під час купівлі квитків. Ті ж, хто хотів би отримати обидві статуетки, зможуть оформити їхнє попереднє замовлення окремо протягом обмеженого часу з дня початку продажу квитків – 4 травня.

Ми підготували огляд колекційних статуеток BlizzCon 2019, тож ви зможете поглянути на них і зробити свій вибір.

Цього року салон BlizzCon обіцяє бути просто приголомшливим. Ми будемо раді всім гостям! Неважливо, звідки ви – і з Тайбея, Трістрама, Канзасу або з Кінгс Роу – нам не терпиться вітати вас у нашому всесвіті ігор!

Пам’ятний сувенір BlizzCon 2019 – ювілейна колекційна статуетка, присвячена 25-річчю Warcraft

сувенир BlizzCon 2019
У листопаді 2019 р. всесвіт Warcraft® відзначить свій 25-річний ювілей – на честь цієї події замість звичайного подарункового набору BlizzCon®, який відвідувачі салону отримували останні кілька років, ми приготували для них особливий сувенір, пройнятий духом Азерота.

З радістю оголошуємо, що кожен покупець квитка на BlizzCon цього року отримає унікальну ювілейну колекційну статуетку BlizzCon 2019 – одну з двох фігурок у стилі серії Blizzard Legends, присвячених ювілею Warcraft і головному конфлікту гри, який ось уже 25 років розбурхує серця мільйонів гравців. Залежно від того, яка сторона в ньому вам ближча, ви зможете вибрати могутнього орка-рубаку або хороброго піхотинця-людину!

УВАГА! Вам потрібно буде вибрати статуетку, яку ви отримаєте на BlizzCon, під час купівлі квитків 4 або 8 травня. Кількість виготовлених статуеток відповідатиме зібраним даним про вибір покупців квитків. Зробивши вибір уже зараз, ви допоможете нам подбати про те, щоб кожен відвідувач BlizzCon отримав свою статуетку вчасно.

Оскільки змінити вибір після купівлі квитка неможливо, заздалегідь дізнайтеся у друзів і близьких, яка статуетка їм потрібна. Відвідувачі BlizzCon зможуть отримати обрані статуетки, як і свої значки, після початку заходу. Якщо ви вирішите передати свій квиток (детальна інформація доступна за цим посиланням), вибір прив’язаної до квитка статуетки залишиться чинним.

Вітаємо всіх із 25-річчям Warcraft і з нетерпінням чекаємо на BlizzCon, щоб відзначити цей ювілей разом із вами!

П’ять фактів для охочих купити квиток на BlizzCon

Квитки на BlizzCon 2019 надійдуть у продаж двічі – 4 і 9 травня – на платформі AXS. Неважливо, чи йдете ви на захід уперше, чи були там уже багато разів – підготуватися не завадить усім.

Цього року продаж квитків і видача перепусток відбуватиметься дещо по-іншому, і ми зібрали п’ять необхідних фактів для всіх охочих придбати квиток на BlizzCon 2019.

1. три варіанти квитків

Крім звичайних вхідних квитків і квитків на благодійний банкет BlizzCon ми приготували для вас третій вид квитків – BlizzCon Portal Pass. Усі три варіанти квитків надійдуть у продаж одночасно – зокрема квиток на благодійний банкет, який раніше надходив у продаж в окремий день. Докладніше про кожен вид квитків можна дізнатися в нашому блозі.

Відкривши сторінку BlizzCon на AXS у день продажу квитків, ви зможете вибрати вид квитка, який хотіли б придбати. У кожного виду квитка буде окрема зала очікування (подробиці нижче!) і свій процес купівлі. Якщо ви хочете купити квитки всіх трьох видів, потрібно буде відкрити свій зал очікування для кожного квитка.

2. Зал очікування для покупців відкриється за 30 хвилин до початку продажу

На платформі AXS є так званий зал очікування для покупців – там відвідувачі чекають можливості придбати квитки. Зал очікування відкриється приблизно за 30 хвилин до надходження квитків у продаж, але це не означає, що потрібно приходити заздалегідь.

Щойно квитки надійдуть у продаж, серед відвідувачів залу очікування буде випадковим чином обрано тих, кому буде надано можливість купити квитки. У тих, хто увійшов до зали очікування заздалегідь, і в тих, хто опинився там прямо перед надходженням квитків у продаж, однакова ймовірність отримати таку можливість.

У обраних відвідувачів є сім хвилин на те, щоб оформити покупку. Після закінчення цього часу квитки з’являться в продажу для інших відвідувачів. У залі очікування AXS діє захист від ботів-скуперів (подробиці тут).

3. Під час купівлі квитків потрібно вибрати фігурку

Раніше всі відвідувачі BlizzCon отримували подарунковий набір, але на честь двадцятип’ятиріччя Warcraft ми вирішили дарувати кожному власнику квитка пам’ятну фігурку BlizzCon 2019 – рубаку Орди або піхотинця Альянсу на вибір. Вибрати фігурку потрібно під час купівлі квитка.

Розберемо на прикладі звичайного вхідного квитка на BlizzCon.

Якщо ви опинитеся серед щасливчиків, яким випаде нагода купити квитки, у вас з’явиться два варіанти: “Квиток на BlizzCon з рубакою” і “Квиток на BlizzCon з піхотинцем”. Обравши кількість для кожного з них (не більше чотирьох у сумі), клацніть “Далі” для переходу на наступну сторінку.

Приміром, якщо ви хочете купити в сумі три квитки на BlizzCon, отримавши водночас дві фігурки рубаки Орди й одну фігурку піхотинця Альянсу, вам потрібно вибрати два квитки на BlizzCon з рубакою й один квиток на BlizzCon з піхотинцем, а потім клацнути “Далі”.

На наступній сторінці ви маєте підтвердити, що ви хочете придбати три квитки на BlizzCon, клацнувши по кнопці “Пошук квитків”. Відкриється нова сторінка, де потрібно буде ввести платіжні дані.

Пам’ятайте: вибрати іншу фігурку після купівлі квитків не можна! Під час видачі перепусток пред’явник квитка отримає фігурку, яку було обрано під час купівлі, навіть якщо ви віддали квиток іншому гостю. Так, і до речі…

4 Скасувати передачу квитків не можна!

Придбані квитки на BlizzCon зареєстровані на ваше ім’я та прив’язані до вашого облікового запису, проте ви можете скористатися функцією передачі квитків AXS, щоб передати один або кілька квитків іншим гостям.

Якщо на попередніх салонах BlizzCon власники квитків могли змінювати імена гостей до певної дати, на платформі AXS у вас є можливість передати квиток у володіння іншому гостю. Одержувач квитка зможе розпоряджатися ним, як забажає, і навіть передати його кому-небудь іншому, а квиток буде відв’язаний від вашого облікового запису. Передавайте квитки тим, кому довіряєте!

Передати квиток іншому відвідувачу можна до 26 серпня, 9:59 МСК.

5. Щоб потрапити на BlizzCon, вам знадобиться додаток AXS

Щоб отримати перепустку, потрібно завантажити додаток AXS. Паперові квитки або електронні листи з підтвердженням покупки прийматися не будуть. У застосунку буде згенеровано QR-код (один для всіх квитків, оформлених на ваше ім’я). Час від часу код буде генеруватися заново – це запобіжний захід для захисту від шахрайства.

Після купівлі квитків ви отримаєте електронного листа з інструкціями щодо завантаження застосунку AXS. Також ви можете завантажити його в будь-який час для iPhone або Android.

Якщо в найвідповідальніший момент у вас розрядиться телефон або ви не зможете увійти в застосунок з якоїсь іншої причини, зверніться на стійку допомоги – там вам обов’язково допоможуть.

Повна готовність!

На сторінці BlizzCon на AXS можна заздалегідь створити обліковий запис, щоб заощадити час під час купівлі квитків. Також можна увійти на сайт за допомогою облікового запису Blizzard, коли квитки надійдуть у продаж.

Якщо ж вас цікавить список дозволених предметів, години реєстрації, подробиці про процес видачі перепусток та інша інформація, зайдіть у розділ “Інформація” на сайті BlizzCon.

Бажаємо удачі!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version