Довгоочікуване оновлення Rust, на загальну радість гравців, виходить вже 6 лютого. Змін, які вже можна було побачити в staging branch, нехай і небагато, проте вони варті уваги та розгляду. Найголовніші наведені нижче.

Більше ігрової статистики в Rust

Поліпшення дорожньої мережі

Тепер процедурна карта буде генеруватися набагато швидше, а досягнуто це завдяки оптимізації дорожньої мережі. Інакше кажучи, дорожнє сполучення стане більш систематизованим, і це позначиться, зокрема, і зручності ігрового процесу.

Модульний транспорт

На даний момент говорити про це з повною впевненістю не можна, оскільки робота над настільки очікуваним елементом гри ведеться вже дуже давно і дуже ретельно, але не виключено, що модульний транспорт буде введений вже в майбутньому оновленні. Звичайно, його поки що не було видно навіть на staging, але сподіватимемося, що це буде раптовим та приємним винятком.

Сільське господарство

На жаль, всі нововведення, що стосуються сільського господарства, у самій грі гравці поки не побачать, але на staging можна спостерігати за доповненнями у цій сфері та робити припущення, що гравці отримають у результаті. А робота над нею йде на повний хід! Наприклад, є можливість ознайомитися з новими функціями у виведенні нових сортів рослин, додавання добрив тощо. Буде навіть водопровід — точніше повністю автоматизована система поливу. Вона, як і інші фермерські «плюшки», буде доступна набагато пізніше і не в лютневому оновленні.

Статистика

Тепер статистика ігрового процесу представлена у вигляді списку, який можна знайти на екрані смерті. На даний момент він ще не доопрацьований і включає не всі пункти, але до ознайомлення доступні такі показники:

  1. Пройдено пішки;
  2. Пройдено бігом;
  3. Отримана шкода;
  4. Зцілена шкода;
  5. Час зовні;
  6. Час біля Пам’яток;
  7. Час на базі;
  8. Час плавання;
  9. Час переміщення човнами;
  10. Час у польоті.

Крім цього, є статистика для кожного використаного гравцем виду зброї. Тут показники такі:

  1. Кількість пострілів;
  2. Кількість влучень;
  3. Точність.

Фікси та інші доповнення

Якщо говорити про виправлені помилки, то можемо одразу повідомити: відтепер лунати контейнери крізь стіни не вийде, бо цей баг уже виправлений. Принаймні основні способи його використання більше не працюють. Крім цього, була виправлена помилка, пов’язана з наближенням карти.

Також було введено деякі фішки для покращення візуальної складової. Сподіватимемося, за цим не будуть нові помилки і збої.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version