Нещодавній івент ExileCon 2023 від розробників Grinding Gear Games заслужено викликав великий інтерес серед шанувальників діаблоїда – Path of Exile 2. Ця друга частина популярної гри буде випущена як самостійний продукт і вже зазнайомила гравців з багатьма захоплюючими новинами.

Спеціально для вас, ми підготували окремий матеріал, де зібрали всю цікаву інформацію про Path of Exile 2 з ExileCon 2023. Ви можете ознайомитися з ним за цим посиланням: “Найцікавіші нові деталі про Path of Exile 2 з ExileCon 2023“.

Звичайно, серед багатьох хороших новин є й одна, яка може засмутити тих, хто найбільше терпів і чекав виходу гри. Виявляється, що бета-тест Path of Exile 2 заплановано лише на наступне літо. Але є і гарна новина. Директор студії, Джонатан Роджерс, повідомив, що гравці, які приймуть участь у бета-тесту, матимуть змогу випробувати повну версію гри. Усі шість актів будуть одразу доступні для проходження впродовж цього тесту, що складатиме “стільки місяців, скільки зазвичай триває ліга в PoE”. Таким чином, гравці зможуть насолоджуватися грою та тестувати її протягом довгого періоду.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version