Загальна інформація:

Жрець Послух (ДЦ Пріст) – має можливість завдавати великої шкоди і за допомогою нього ж лікувати групу, є дуже хорошим хілом у групі. Мають безліч сейвів, поглинань і здібностей для поглинання вхідної шкоди.

Сильні сторони

  1. Мають непоганий дпс
  2. Один з найсильніших для відхилу в поодинокі цілі
  3. Має величезний хіл від здібностей і шкоди

Слабкі сторони

  1. Поганий в АоЕ хілі
  2. Заточений більше під PvP

Таланти:

Таланты класса Жрец

15 рівень:

  • item – дає можливість отримати додатковий тік до здатності item
  • item – корисна в ситуаціях коли треба часто хілити
  • item – один із найсильніших бафів, спрацьовує після зцілення члена групи, підвищує шкоду й ефективність хіла

30 рівень:

  • item – дає можливість підвищити швидкість пересування членів групи.

45 рівень:

  • item – заповнює 0.5% від максимального запасу мани після розсіювання здатності item
  • item – користуємося коли проблем з маною немає і потрібен частий мінібурст
  • item – також використовуємо коли проблем з маною немає, на відміну від пета, шкода проходить миттєво

60 рівень:

  • item – створює біля союзників спалах світла, який відштовхне поблизу супротивників і знизить їхню швидкість пересування
  • item – дає можливість зменшити кулдаун здатності item на 30 секунд

75 рівень:

  • item – при використанні здібності item і союзники з наявністю бафа item заповнюють здоров’я
  • item – пасивний баф на відхил, знижується за наявності Спокути на групі
  • item – ситуативна здатність, у певних ситуаціях може врятувати всю групу, але потребує чіткого розуміння, де й коли його використовувати.

90 рівень:

  • item – один з найкращих талантів у приста, але також вимагає грамотного розуміння коли його використовувати. Багато хилить, але має можливість завдавати шкоди під Спокутою.
  • item – програє за силою сяйву, іноді може застрягти на рівному місці
  • item – у нинішніх реаліях вкрай слабкий талант, має миттєву дію

100 рівень:

  • item – продовжує час дії всіх активних бафів item. Незамінний у рейді, але повністю марний у М+.
  • item – прекрасний щит для всього рейду, миттєво і багато хилить. Це варіант для ледачих ДЦ пристів або для тих, хто потребує миттєвого сейву для паті.
  • item – має право на життя в м+, а в рейдах дуже слабкий

Азеритові таланти:

У патчі 8.1 маючи 5 кілець з’явилося більше варіантів комбінацій. Архів прибрали, і йому на заміну прийшли 3 трейти. Усі три нові трейти досить сильні, але потребують певного скілу, у 2му колі, найімовірніше, будемо обирати їх.

У першому колі все без змін, тільки вибір тепер ширший. Нам потрібно 1 item і тепер можна ще 1 трейт на item. Це якщо ми орієнтуємося за рейдовими шматками, в інстах можна знайти більш підходящі варіанти. Дивимося в табличку і визначаємося з вибором.

Характеристики:

Просто тримаємо баланс усіх характеристик, крім універсальності. Занижуємо з розумом, не на шкоду предметам. Інтелект наша найважливіша характеристика. Якщо виникне велика перевага в якійсь характеристиці, можна скористатися перснями або чарками, щоб повернути баланс.

Шмот, чарки, хімія:

Спочатку одягаємося в те що зможемо добути, рівень предметів спочатку для нас все.

Якщо вирішили одягатися через рейд, то варто взяти до уваги, що кількість Азериток обмежена, їхня приблизна вага, зважаючи на табличку трейтів, наступна:

Після того як зберемо шматки з Блокади, Гронга і Растахана, можна спробувати роздобути найкращі трейти з 1м Сяйвом і Флешкою, інші шматки беремо які сподобаються. Один камінь обов’язково вставляємо на інтелект, інші на стати, які вважаємо потрібними. На зброю, наприклад, непогано виглядає чарка на хаст

Також табличка рейтингу найкращих сережок на даний момент.

З хімії воліємо їсти столик, бо він кращий за будь-яку іншу поодиноку їжу або кров’яну ковбасу.

Також підійдуть:

  • Новий настій
  • Нове зілля
  • Зілля мани потокове – п’ємо його, попередивши наших членів групи, але якщо ситуація не дозволяє простояти 10 секунд, п’ємо те, що вище за списком

PVE:

У рейді:

Наші таланти для рейду

Для початку потрібно відмінно вивчити тактику, тому що жоден клас у грі так не залежний від цих знань, як пріст. Без різниці який буде у вас шмот, білд вас врятує тільки знання таймінгів.

Наш гемплей будуватиметься в основному навколо item. Скіл має 2 заряди, тому бій ми можемо розділити на 2 етапи, які чергуються.

У першій фазі, серйозного АОЕ по рейду не буде, шкоди отримуватимуть поодинокі цілі. Якщо їх зовсім небагато нам буде достатньо використовувати флешку і сповідь. Якщо кількість гравців, які просідають за хп, зросла, і до АОЕ по рейду 20+ секунд, можна використовувати 1 СС:С і використовувати Схізму.

У другій фазі ми будемо демажити. Фаза настає до того моменту, поки рейд не отримає АОЕ шкоди від боса або інші моменти, за яких має вижити весь рейд, у нас є приблизно 6-8 секунд до цього моменту. Наша гра в цій фазі будується на грамотному використанні Спокути провини, 2-го СС:С і Проповіді. У результаті цього ми отримаємо повний рейд під Спокутою, який у цей момент почне отримувати шкоду. Використовується максимальна дпс ротація, хіл у такій ситуації в наступні 7 секунд можна порівняти з іншими сейвами і транквілами рейду.

По закінченню 2-ї фази настає знову фаза 1. У наступні півтори хвилини можна використовувати зазвичай 3 СС:С, можна витратити і більше, але тільки якщо Проповідь не потрібна буде на відкат. На цій фазі можна скористатися Вознесінням.

У підземеллях:

Наші таланти для підземелля

Тут наша гра будується вже більше на хілі окремих цілей. Використовуємо сповідь і флешку на хілі окремо вмираючих. Використовуємо стандартну дпс ротацію після СС:С для АОЕ зцілення. Якщо потрібно ще беруть заповіт або щит.

Макроси, аддони:

Аддони:

DBM/BigWings

WeakAuras2

VuhDo – лікування за кліком мишки

Макроси:

#showtooltip
/use [mod:shift, @cursor]][nomod, @player] Божественне пір’їнка

#showtooltip
/cast [talent:6/2, nochanneling:Сповідь] Божественна зірка; [talent:6/3, nochanneling:Сповідь] Сяйво

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version