Навіть після випуску оновлення World of Warcraft 10.1.5, коли Межа Епохи була добре досліджена під час тестування на PTR, гравці продовжують відкривати невеликі нові деталі і секрети. Нещодавно, наприклад, виявилося, як можна викликати таємну рідкісну істоту, з якої, мабуть, можна отримати нову іграшку.

Дослідник часу

Спочатку вам потрібно пройти ланцюжок завдань Меллі Телетон, яка знаходиться на верхньому поверсі таверни Межі Епохи, після чого ви зможете отримати від неї Метронограф Меллі+++. Використовуйте цей предмет поруч із Барменом Бобом у тій самій таверні та придбайте Безкінечний келих у з’явившогося Бармена Слизня. Зверніть увагу, що після покупки предмет зберігається у вашому інвентарі лише протягом 30 секунд.

Потім вирушайте до місця за координатами 54,85 та випийте Безкінечний келих, після чого зможете активувати знаходящіся там години, які викликають рідкісну істоту – Дослідника часу зі 3,5 млн. здоров’я. Очікується, що з неї можна отримати іграшку “Кишенькові годинники дослідника”, але поки нікому не вдалося її отримати – можливо, є додаткові умови або просто мала ймовірність успіху.

Як викликати секретну рідкісну істоту Розслідувач часу в Грані Епохи

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version