Blizzard Entertainment пропонує неактивним гравцям World of Warcraft повернутися до Азероту і на Драконячі острови з новим вітальним набором. Пакет містить безкоштовний набір спорядження і скидання журналу квестів, щоб ви могли почати все заново з чистого аркуша. Набір може отримати будь-який персонаж, який не заходив у гру протягом щонайменше 60 днів. Зверніть увагу, що подарунок буде доступний усім неактивним персонажам на акаунті.

Щоб отримати привітальний набір, просто поговоріть із Хромі в Штормграді або Оргриммарі. Після прийняття подарунка ваш журнал завдань буде очищено, і ви отримаєте повний комплект спорядження, що відповідає спеціалізації вашого персонажа. Буде надано збірку талантів за замовчуванням, що дає змогу почати все заново.

Не турбуйтеся про втрату попереднього спорядження – його буде надіслано вам поштою. Крім того, після входу в систему ви будете телепортовані прямо до Хромі. Це означає, що ви можете швидко надолужити згаяне, навіть якщо забули, що робив цей конкретний персонаж, коли ви востаннє заходили в гру.

Подробиці можна дізнатися на офіційному сайті World of Warcraft.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version