Щойно розробники World of Warcraft представили оновлення 10.1.7 до Dragonflight – “Втілення люті” (Fury Incarnate). У цьому оновленні на гравців чекають традиційні обладунки, а також низка опцій зовнішності для нічних ельфів і Зречених, публічна подія “Прояви Сну”, новинки для Хмільного Фестивалю та Гарбузовині, сюжетні завдання з перековування Тіра та відкриття Світанку Нескінченності в героїчному режимі.

Тестування цього оновлення почнеться на PTR вже сьогодні.

У розробці: Втілення люті

Поки стійкі захисники відбивають атаки хаосу, що наступає, з інших часових епох в ім’я збереження майбутнього, чергове тематичне оновлення вже перебуває в розробці.

World of Warcraft оголошено оновлення 10.1.7 - "Втілення люті"

В оновленні “Втілення люті” гравці зможуть об’єднати зусилля в нових публічних подіях – “Проявах Сну”, заслужити традиційні обладунки зречених і нічних ельфів, об’єднатися для проходження мегапідземелля Світанок Нескінченності на героїчному рівні складності, слідувати пророцтву Велена, щоб відкрити нове майбутнє для деяких представників народу дренеїв, і багато іншого.

Нова публічна подія: Прояви Сну

Щотижня всюди в одній із чотирьох основних локацій Драконячих островів – Берегах Пробудження, Рівнинах Он’ари, Лазурному Просторі й Тальдразусі – відкриватимуться портали Сну, що прокидається. До них зможуть вирушити ті, хто шукає додаткових випробувань, а в бою з рідкісними істотами і босами події добуватиметься поліпшене спорядження.

Новий ланцюжок завдань на традиційні обладунки: нічні ельфи та Зречені

Як слід запаліть і прийміть свою спадщину з новими наборами традиційних обладунків для Зречених і нічних ельфів. Обом расам будуть доступні нові ланцюжки завдань, виконавши які вони зможуть отримати нові варіанти обладунків для поповнення своєї колекції. Зречені також отримають п’ять нових варіантів кольору шкіри, а нічні ельфи зможуть прикрасити себе додатковими варіантами татуювань на обличчі й тілі.

Світанок Нескінченності

Зграя Нескінченності, давні вороги бронзових драконів, наполегливо працюють над досягненням своєї кінцевої мети – перетворенням аспекту часу Ноздорму в Дорнозму. Це мегапідземелля буде розділене на два підземелля героїчного рівня складності, в яких гравцям належить пройти через усі часові шляхи, щоб перешкодити драконам Нескінченності домогтися успіху. Докладіть усіх зусиль, щоб відновити часову лінію Азерота і знову розставити все на свої місця.

Контентне оновлення “Втілення люті” зовсім скоро з’явиться на PTR. Слідкуйте за новинами і чекайте на опис оновлення на офіційних форумах (тільки англійською), щойно PTR стане доступним.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version