Сьогодні в Hearthstone відкрилася 4 глава “Викрадення Даларана”. Цей розділ отримав назву “Клоака”. На нас чекають нові герої та нові протистояння з босами.

ПЛАН ТАКИЙ: 4-Й РОЗДІЛ “ВИКРАДЕННЯ ДАЛАРАНА”

Сховище банку розграбовано, в’язні Аметистової фортеці вирвалися на волю, а вулиці Даларана занурилися в хаос. Настав час підготовки до заключної частини плану Ліги ЗЛА – викрадення чарівного міста! Але спочатку головному підривнику Буму потрібно, щоб ви позбавили його від настирливих паразитів…

Ваша ціль: Клоака

4 глава "Похищения Даларана" в Hearthstone

Який же план?

Головний підривник «Бум» майже готовий реалізувати свій задум. Вам як найманому подільнику потрібно всього лише відволікти мерзенних жителів Клоакі, поки він прилаштовує свої неймовірно безпечні і багаторазово випробувані ракети до чарівного міста. Ще трохи і… ПОЇХАЛИ!

У каналізації повно-повно різновсяцьких слимаків, найнеприємніших мас і газів, так що рухайтеся дуже акуратно і намагайтеся не дихати. Огидні субстанції неабияк псують життя мешканцям підземелля. У всіх істот, що виходять на ігрове поле в Клоаку, показники атаки та здоров’я міняються місцями. Загалом, використовуйте їх з розумом!

«Клоака» — четвертий розділ пригоди «Викрадення Даларана», вихід якої відбудеться 30 травня. Після появи нового розділу у грі, її можна буде придбати у складі повного пакету пригоди «Викрадення Даларана» за 1099 р. (1499 р. – для iOS). Крім того, «Клоаку» і окремі розділи, що залишилися, можна купити у внутрішньоігровому магазині всього за 399 руб. (529 руб. – для iOS) або 700 золота.

Почніть пригоду!

Купуйте окремі глави пригоди “Викрадення Даларана” в магазині Battle.net:

Купити!

Щоб відкрити всю пригоду “Викрадення Даларана” або її окремі глави, потрібно:

  • перейти в розділ “Пригоди”;
  • вибрати рівень складності “Викрадення Даларана”;
  • вибрати закриту главу за допомогою стрілок праворуч і ліворуч від карти;
  • клацнути по кнопці “Відкрити” і вибрати один з двох варіантів, а потім слідувати інструкціям, щоб розблокувати один розділ або всю пригоду цілком!

Хто тут хоробрий?

У цього пандарена-воїна, який промишляє на чорному ринку охоронцем, неймовірно потужний хук правою, тож варто сім разів подумати, перш ніж жартувати над його зачіскою.

Друїди бувають різні. Кобольд-друїд Мжвякля, наприклад, буває і щуром, і черепахою, і їжаком. Головний підривник Бум доручив цій майстрині зміни вигляду стежити за безпекою в каналізації, поки вчений лиходій готує ракети до старту.

Як і у випадку з іншими антигероями пригоди “Викрадення Даларана”, містеру Чу і Мжвяклі доведеться проходити унікальні випробування, щоб відкрити по дві нові сили героя, і перемагати босів заради більшого набору стартових колод.

Сподіваємося, вам сподобався попередній огляд четвертого розділу пригоди “Викрадення Даларану”, що з’явиться в грі 30 травня 2019 р. Побачимося в Даларані, поплічник!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version