Розробник WoW Sigma розмістив відгук на форумі, присвяченому Shadowlands, визнаючи деякі поточні проблеми класу Друїд, а зокрема проблеми між Спорідненістю з зціленням і PvP талантом Серце дикої природи. Заклинання Sylvatican Charm (нова здатність у Shadowlands) теж було змінено, щоб воно могло працювати з Несамовитим відновленням, і так само було зроблено замітку, в якій згадувалося, що після аналізування аніми Торгаста вони дійшли висновку, що поки не досягнуть балансу.

Sigma – Розробник WoW

Ми бачимо проблему між Спорідненістю з зціленням і PvP талантом Серце дикої природи. Оскільки в Лікаря немає постійної форми, ця зміна означатиме: «автоматичну відміну будь-якої форми при натисканні заклинання зцілення». Це здається дивним, адже гравець і так може скасувати будь-яку форму у будь-який час. У поточній версії гри гравець натискає на заклинання зцілення, а потім сам вирішує, що він хоче використовувати далі форму кота або ведмедя, перш ніж почати лікування, і це здається варто зберегти, навіть якщо це, ймовірно, змушує вас хотіти зробити кнопку зцілення доступною із поточної форми.

Ми змусили заклинання Sylvatican Charm працювати разом з Несамовитим відновленням. Це було розроблено з урахуванням заклинань зцілення, і це тісне взаємодія було зроблено для людей, які грають у гілці Страж. Час впливу цієї можливості збільшиться, якщо ви будете тримати на собі заклинання періодичного лікування.

Загалом, здібності Торгаста поки що далекі від ідеального балансу, тому слід бути обережними з відгуками про те, який союз найсильніший. Синергія друїдів навколо зміни форм безперечно сильна, і це може спотворити враження про інші спілки, поки баланс Торгасту не покращиться. Наша мета полягала в тому, щоб щось на зразок Ланцюгих щупалець могло підштовхнути до найкращого вибору між Sylvatican Charm та Rootwood Scarab.

 

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version