Серед гравців у світі виживання Valheim Броня Троля досить популярна за рахунок відносної простоти свого створення. Відмінний стартовий набір для тих, хто хоче полегшити собі виживання та отримати трохи гострих відчуттів у пошуках матеріалів.

Її неважко створити, вона має гарні статі, а головне, у неї є певні переваги про які ви дізнаєтеся далі.

Що потрібне для створення?

Для виготовлення знадобляться:

  • 13 одиниць фрагментів кістки.
  • 25 одиниць шкур троля.

Зібравши все необхідне та склавши це в інвентар, у гравця з’являється спосіб приготування броні.

Спочатку розберемо, що можна з чого робити

В елементі крафта беруть два ресурси, шкуру та фрагменти. З цих матеріалів можна зробити шолом, нагрудник чи туніку, штани, плащ.

Valheim: Крафт комплекту броні троля

Характеристики виробів:

Майже всі вироби мають однакові параметри. Вага від 1.0 до 5.0, якість усюди по 1 одиниці, міцність теж усюди по 500, рівень ремонтної стійки 3, броня 6. Однак, ставши володарем повного комплекту, ви отримуєте бонус: Прихованість +25%.

Прихованість дуже важлива навичка у виживанні, так що це може стати зайвим приводом, щоб спробувати успіх у крафті та полегшити собі життя.

Де знайти матеріали:

Троль дуже небезпечний противник, особливо для тих гравців, що тільки-но починають своє виживання в цьому світі. Для полювання на нього обов’язково запасіться провізією, щоб збільшити XP. Рекомендуємо для полювання використовувати Лук та вогняні стріли. Середовище існування цих істот знаходиться на зоні біома Чорний Ліс. Як правило, Чорний Ліс розташовується неподалік вашої першої ігрової зони – Луг.

Крім цих місць Тролі обживають собі печери у лісі, або блукають узбережжям берега.

Де добути фрагмент кістки

Цей ресурс видобувається у Чорному лісі чи печерах, у яких живуть тролі.

Врахуйте, що полювання за цими матеріалами справа ризикована. І недосвідченому чи недосвідченому гравцю краще взагалі туди не лізти.

Рекомендації: Крім Чорного Лісу та печери, фрагмент можна видобути на Лугу. Як правило, вони прикопані в землі серед кола та кам’яних брил, могильників та стародавніх будівель вікінгів.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version