Зазначимо, кістки та їх фрагменти це вихідні матеріали для крафту різноманітних предметів, в основному це стосується захисного екіпірування, що знижує шкоду, яку завдає суперник.

Якщо ви вже вбили двох початкових босів, то для того, щоб заглибитися в інші, ще недосліджені регіони, де можуть мешкати більш небезпечні істоти та біоми, вам знадобиться броня.

У цій статті ви дізнаєтеся про те, де варто пошукати кістки, і що в результаті ви зможете скрафтити з них, опишемо способи, які дозволять вам отримати цей важливий матеріал.

Що й де?

Насамперед їх можна наформити в підземеллях. Ретельно досліджуйте затоплені склепи. Також вони можуть випадати з груд металобрухту і скелетів, що розбиваються, ореолом проживання яких є покинуті Болота і місцевість Чорного лісу.

Найбезпечнішим і найпростішим способом є розкопка курганів. Імовірність зіткнутися з ворогами при цьому мінімальна.

Якщо ви вже досліджували біом Луга, то безперечно звертали увагу на незрозумілі кола, що складаються з брил каменю. У цьому місці знайшли свій спокій загиблі вікінги. Таке собі колективне поховання відважних воїнів.

Valheim: Кістки - де знайти і як добути

Вам знадобиться кирка (збирається з рогу оленя і стає доступною після перемоги над Ейктюром). За її допомогою ви без особливих проблем зможете розкопати землю.

Ви також можете відкопати інші не менш важливі розхідники, наприклад: монети, пір’я та стріли для цибулі. Буває, що трапляються різні артефакти та прикраси, які можна вигідно продати скупнику Хальдор.

Зазначимо, що необов’язково кістки знаходяться на великому заглибленні під землею. Навпаки, як правило, вони розташовані близько до поверхні, що суттєво економить час. Якщо ви копнули пару разів, і вам нічого не трапилося, це означає, що ви з абсолютно спокійною совістю можете переходити на нове місце, тут ви вже нічого не знайдете.

Локація Чорного Лісу.

Попередимо, вирушати туди можна лише в тому випадку, якщо у вас вже є непогана зброя та екіпірування. Там мешкають скелети, які запросто зможуть вбити погано екіпірованого персонажа. Для цього їм вистачить лише кількох ударів, тому не варто зайвий раз ризикувати. Перемігши їх, ви можете отримати заповітні кісточки. Вони розташовані поблизу печер, або у них. Велика ймовірність того, що, зайшовши всередину, ви натрапите на купу кісток, що лежать прямо на підлозі.

Є ще одне місце: печери тролів. Вони також становлять небезпеку для непідготовлених героїв, але буває і таке, що вони виявляються порожніми, тому можна спробувати успіх. Як показує практика, у лігві тролів можна знайти чимало цінних речей.

То навіщо ж вам знадобляться кістки? Наведемо вам кілька речей, зібрати які без них у вас не вийде:

  • Шолом;
  • Захисний плащ;
  • Yuleklapp (жовтий);
Share.

Comments are closed.

Exit mobile version