Ще на Blizzcon 2019 нас дражнили великою кількістю камео. Нам обіцяли, що ми зустрінемо безліч ключових в історії персонажів, а також натякнули на те, що ми зустрінемо навіть давно померлих. Цього разу ми розповімо про Дрека, Леді Вайша та Олександроса Могрейна, якщо ви боїтеся спойлерів, то краще не читати цю статтю.

Дрека

Дрека була матір’ю Тралла і була вбита варта Чорної гори, вірною Раді Тіней незадовго після народження Тралла. У Малдраксусі Дрека спочатку була членом House of Eyes, одного з будинків, які були зруйновані під час внутрішнього конфлікту в Малдраксусі. Після того, як її будинок був зруйнований, Дреку прийняли в House of the Chosen і там вона швидко піднялася до звання Баронеси, замінивши Барона, якого було втрачено в Утробі.

Дрека може бути знайдена досить швидко і служити гідом для гравця в Малдраксусі, провівши його в House of the Chosen і служити сильним союзником протягом усієї сюжетної цепочки.

Леді Вайш

Леді Вайш була колись служницею самої Королеви Азшари, будучи перетвореною на одну з голів після угоди Азшари з Н’Зотом. Десять тисяч років потому Вайш пішла поклику Іллідана Лють Бурі, і вирушила з ним і Кельтасом Сонячним Скитальцем в Запределье. У поточній версії WoW Леді Вайш убита, будучи останнім босом рейду Зміїне Святилище в Burning Crusade.

Після смерті Вайш була відправлена до Малдраксуса і швидко піднялася до лав House of Eyes, одного з будинків, які впали під час внутрішнього конфлікту в Малдраксусі. Після знаходження Вайш на прохання Дреки та допомоги їй у помсти за руйнування її попереднього будинку, Вайш обіцяє свою вірність гравцю.

Вайш також веде різні діалоги, залежно від того, вбив її гравець у Печері Змії чи ні:

Якщо ви не вбивали Вайш до цього:

Ти повинен мене поранити? Я сподівалася, що моя праця матиме вагу після моєї смерті.

Як і ти, я родом із Азерота. Тоді я була відома як «Леді Вайш», слуга Лорда Іллідана та Королеви Азшари.

Моя душа прибула до Малдраксуса невдовзі після того, як мене… вигнали зі Зміїного Святилища.

Якщо ви вбивали Вайш До цього:

Моє звання “Баронеса”, маленька раса.

Ти справді здивований, побачивши мене тут? Зрештою, ти був одним із тих, хто відправив мене сюди.

Моя душа прибула до Малдраксуса невдовзі після того, як ви… вигнали зі Зміїного Святилища.

Олександрос Могрейн

Олександрос Могрейн, відомий як Випіпелитель, був одним із лідерів Срібної Длані та головним володарем Випіпелителя. Могрейн був убитий своїм сином, Рено, якого осквернив Повелитель Жахів Балназзар та лич Кель’Тузад. Рено використав власний клинок свого батька, щоб його вбити, перетворивши його на Осквернений Випіпелитель. Потім Могрейн піднявся, як один із перших чотирьох вершників Короля-Ліча, і в канонічній історії був убитий його іншим сином, Даріоном, який втік з мечем. Коли Даріон повернувся до Монастиру Алого Ордена з клинком, осквернений дух Олександроса з’явився і став перед Рено, на той момент командиром Алого Ордену, і вбив його.

Під час штурму Плеті в Каплиці Останньої Надії, Даріон пожертвував собою, встромивши Осквернений Випіпелитель у свої груди, звільнивши дух Олександроса від осквернення Плеттю.

Під час Гніву Короля-Ліча Даріон, тепер лицар смерті, який служить Королю-Лічу і володіє Оскверненим Випіпелителем, очолив атаку на Каплицю Останньої Надії. Після його поразки від рук Тіріона Фордрінга і Срібного Світанку дух Олександроса знову з’явився, тільки вже тому, що його душа була покликана Королем-Лічем. Душа Олександроса була, нарешті, відправлена в Shadowlands, після того, як була витягнута з Короля-Ліча.

У Shadowlands Олександрос відправляється в Малдраксус і відразу вступає в ряди House of the Chosen, претендуючи на звання Барона. Тим не менш, Могрейн був відданий своїм товаришем по службі, Бароном Віразом, який працює тюремником у будинках зрадників Малдракса. Під час сюжетного ланцюжка Малдраксуса Барон Віраз вдає, що товаришує з гравцем, і відправляє його в Утробу, щоб звільнити душу Могрейна, коли насправді він хотів, щоб гравець пішов. Однак, гравцеві, який уже одного разу втік з Утроби, вдається зробити це знову, і Могрейн повертається з ним. Після того, як Барон Віраз переможений, Могрейн доручає себе гравцеві, щоб вирушити на пошуки Прімуса, Лідера Малдраксуса.

Інтригуюче в Могрейні – це те, що його можна побачити з Оскверненим Спекельником у Малдраксусі, хоча у нього забрали його після смерті в Наксрамасі.

Джерело

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version