Розробники поділилися новиною з приводу нової щотижневої додаткової події World of Warcraft. Як і завжди на нас чекає зміна епохальних модифікаторів і зміна світового боса, а так само невелике свято. Цей тиждень буде дуже цікавим, щоб нічого не пропустити слідкуйте за новинами на нашому порталі.

ЩОТИЖНЕВА ДОДАТКОВА ПОДІЯ: ЗЙОРКИ НА АРЕНІ

Точіть клинки, поліруйте щити! Цього тижня на сміливців чекає Арена PvP і хаос шалених поєдинків.

Цілий тиждень ви можете в будь-якій точці Азерота відкрити пошук групи (клавіша за замовчуванням: i), вибрати в нижній частині вікна вкладку «PvP», потім «Звичайні» і почати бій. Система підбере вам союзників та противників для битви на Арені.

Весь тиждень на вас чекає кілька особливих пригод.

  • Літописець Шупа в Зулдазарі або Боралусі хоче запропонувати вам завдання – “Поклик арени”. Якщо ви не хочете заглядати до нього особисто, завдання також обрати в щоденнику мандрівника.
    • Вимога для завдання: виграти 10 сутичок на Арені.
    • Нагорода: скриня з PvP-трофеями та сяюче азеритове ядро.
  • Пасивний позитивний ефект: +50% на честь за сутички.

Що це за додаткові події?

Система додаткових завдань ґрунтується на послідовності різних дій. Кожен такий цикл розрахований на тиждень і починається у середу. Додаткова подія дає пасивний бонус до певної дії в грі і включає особливе завдання (не більше одного за подію) з високою нагородою за досягнення мети. Розклад подій можна переглянути в ігровому календарі. Крім того, пряме посилання на поточні додаткові події можна знайти у довіднику шукача пригод. Тут ви можете швидко прийняти будь-які пов’язані з ними завдання.

Бажаєте заробити честь? Тоді цей тиждень – для вас!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version