Жахливі видіння Н’Зота не тільки обіцяють гравцям страшні кари або вселяють страх, але ще й нагороджують особливо завзятих та уважних персонажів різноманітними предметами. Тут можна отримати екіпірування, досягнення та безліч предметів для колекціонування, значна частина з яких просто міститься в скриньках за успішне проходження. Однак, частину з них можна відшукати прямо всередині видінь, як, наприклад, їздова тварина Письмоїда, для якого потрібно заглядати в поштові скриньки, а також маленьку іграшку Мічений Безодний череп.

Як отримати?

Придбати таку іграшку не складно, перебуває вона у моторошному баченні Штормграда. Пошуки не займуть багато часу і не потрібно прикладати багато старань.

Дотримуйтесь вказівок:

  • потрібно пройти на Соборну площу (первинна зона бачення);
    обійти дитячий будинок, він розташований неподалік проходу в Квартал дворфів;
  • необхідно дійти до штормградських сиріт, які знаходяться за цією будівлею, до них можна пройти через невеликий камінчик. Ви побачите, що сироти стоять над тілом своєї піклувальникки, яку вже почали їсти щури. Сиріт це не турбує, вони зайняті грою в “гарячу картоплю”;
  • далі потрібно знайти ящик з бочкою, що знаходиться біля синьої повітряної кулі, кулю підвішено на мотузочку, на ньому зображено лев (координати 58.9, 52,9);

Загляньте за барило, там ховається череп, він лежить на підлозі, його потрібно забрати, тому що іграшка знаходиться всередині.

Дуже легко пропустити предмет і не забрати його, тому що він не виділений і не позначений.

Секретна іграшка страшних видінь: Мічений Безодній череп

Опис іграшки

Використовується 1 раз на 30 хвилин.

  • череп може випустити енергію Безодні, перебуваючи у вас, у цьому випадку на вас чекає програш.
  • череп необхідно запускати у союзника, який перебуває у вашій меті;
  • далі череп з’являється в сумці союзника і він може його використовувати, кинувши назад або іншому гравцю.

Важливо пам’ятати, що череп має “таймер”, через певний час він вибухає. Той, на якому цей час закінчився – програв. Також слід пам’ятати, що череп оточить гравця ліловою сферою, якщо знаходиться у вашій сумці занадто довго, тому що вибухне. У цьому випадку ви теж будете програли.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version