Привіт, ті, хто вижив!

Команда Facepunch бажає вам веселого Різдва і щасливих свят!

RUST і його DLC-пакети наразі продаються зі знижкою до 50% до кінця січня.

Різдвяна подія знову в грі!

Чекайте на дзвін дзвіночків! Вибігайте на вулицю і шукайте подарунки! Два подарунки з’являються на кожного гравця в радіусі 40 метрів від вашого місця розташування. Розбийте їх, щоб отримати різдвяні сюрпризи. Подарунки бувають трьох розмірів: маленький, середній і великий. З кількох маленьких подарунків можна зібрати один середній або великий. У подарунках ви знайдете ресурси, зброю та солодощі.

RUST: Веселого Різдва та щасливих свят!

Санта-хати та оленячі роги повернулися! Їх можна носити, і вони забезпечать непоганий захист. Також на вас чекають смачнюча тростина-дубина і два типи панчіх. Повісьте панчоху у своїй базі, і вона наповниться здобиччю під час дзвону дзвіночків. Велика панчоха має більше шансів на цінні предмети, і обидві панчохи витримують від 5 до 10 наповнень.

Адвент-календар! Цей крафтовий предмет доступний усім під час різдвяної події. Розмістивши його, ви зможете отримувати щоденні ігрові сюрпризи з 16 грудня.

Різдвяна подія закінчується 4 січня о 19:00 за Гринвічем.

Пригоди в пряниковому будиночку!

Біжіть, біжіть що є сил, імбирні чоловічки йдуть! Пряникові будиночки почали з’являтися по всьому світу, ведучи в підземне підземелля, що пахне бабусиною випічкою. Але будьте обережні, це не прогулянка по пирогу!

Власники серверів можуть регулювати кількість порталів за допомогою консольної команди xmasdungeon.xmaspopulation.

Веселих свят!

P.S. Не забудьте перевірити магазин предметів RUST – там на вас чекають новорічні знижки та цікаві штуки!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version