Останнім часом розробники тимчасово активували на PTR оновлення 10.1.7 івенту «Гарбузовіна», щоб гравці могли перевірити новинки. Крім нової сюжетної лінії, було також оновлено битву з «Вершником без голови» всередині підземелля, що робить її значно складнішою, особливо з урахуванням додаткових модифікаторів.

Перед тим, як стати в чергу до «Вершником без голови», варто врахувати, що розробники додали новий ланцюжок завдань від Сера Томаса, а останнє завдання «Повернення вершника без голови» потребує його одноразового вбивства. Воно не є обов’язковим, але рекомендується пройти завдання на одному персонажі; наразі у самому кінці сюжету немає значних нагород (навіть досягнень), але це можуть змінити до виходу оновлення 10.1.7.

Що стосується «Вершника без голови», то після знаходження групи нас знову забросять в відомий нам Монастир Алого Ордена, але вже в згоріле подвір’я замість розкішної зелені. Перед тим, як нам випаде можливість викликати Вершником, ми побачимо Сюзанну, яка залишить кілька слів для героїв:

Ми на місці. Мій чоловік чекає нас попереду. Роби, що маєш робити, але будь обережним. Я знаю свого чоловіка — навіть у такому стані він є небезпечним супротивником. Боюся, що буду тільки заважати тобі під час битви. Коли будеш готовий, я знайду безпечне місце, щоб сховатися до кінця сутички. Успіху, герой.

Огляд оновленого бою і нагород Гарбузовіна та "Вершника без голови" з оновлення 10.1.7

Біля Сюзанни можна знайти 5 ляльок Друстов, яких раніше не було під час битви — вони дозволяють ще більше ускладнити життя героям, додаючи різні прокляття (модифікатори складності); до 4 модифікаторів максимум. За це можна отримати одне з двох нових досягнень, доданих у оновленні 10.1.7 (ці досягнення не входять до мета-досягнення «Гарбузовін твоє ім’я»):

  • «Очищаюче плам’я» — Перемогти «Вершника без голови».
  • «Лялькові прокляття» — Перемогти «Вершника без голови» з чотирма прокляттями від плетених ляльок.

Нове досягнення «Цукерка або життя» на «Драконих островах» було додано ще в оновленні 10.1.5.
Головна лялька коротко розповість про нову механіку проклять, а кожна з чотирьох дрібних ляльок поруч з ним відповідає за прокляття — при її активації лялька засвітиться вогнем в кольорі активованого прокляття:

Ми можемо обдарувати тебе, якщо ти пройдеш наше випробування… Прийми прокляття моїх родичів. Кожне прокляття ускладнює випробування, з яким тобі доведеться зіткнутися на кладовищі. Якщо досягнеш успіху, то отримаєш наше благословення і належну тобі нагороду. Провалиш випробування — зможеш почати заново. Якщо ти впадеш у битві під дією нашого прокляття, вони будуть з тебе зняті, але й благословення не отримаєш. Твоїм союзникам нема чого боятися, адже тільки прокляті нами зіткнутися з підвищеною складністю.

«Тінь плетеного опудала» — Податись прокляттю плетеного опудала, отримуючи «Тіні плетеного опудала», що знижує максимальний запас здоров’я на 10% за кожен ефект. Якщо ви помрете під дією прокляття, замість смерті всі ваші прокляття будуть скинуті, а ваше здоров’я повністю відновиться.

Для максимального ускладнення битви з «Вершником без голови» можна взяти 4 різних прокляття, кожне з яких зробить певну здатність босса ще складнішою (прокляття індивідуальні для кожного члена групи і не впливають на показники здоров’я/урону Вершника або проклятого персонажа):

Для максимального ускладнення бою з Вершником без голови можна взяти 4 різних прокляття, кожне з яких зробить певну здатність боса ще складнішою (ці прокляття індивідуальні для кожного члена групи і не впливають на показники здоров’я/урону Вершника або проклятого персонажа):

  1. Прокляття «Атакувальна лоза» — Під час «Атаки лози» з під проклятих супротивників періодично вириваються шипи. При отриманні урону від шипа ви отримаєте «Тіні плетеного опудала».
  2. Прокляття «Гарбузове дихання» — Під час «Гарбузового дихання» прокляті цілі вивергають сплески полум’я Темряви навколо себе. Кожен сплеск накладає «Тіні плетеного опудала».
  3. Прокляття «Лиходійський сміх» — Після застосування «Лиходійського сміху» від усіх проклятих цілей відділяється частинка душі. Ця душа огортається ланцюгами і вимушено йде в бік темного полум’я. Якщо знищити ланцюги, душа буде звільнена. Якщо душа дійде до полум’я, персонаж отримає два ефекти «Тіні плетеного опудала».
  4. Прокляття «Гаряча голова» — Після створення «Гарячої голови», прокляті цілі починають відчувати галюцинації. Якщо дістатися до галюцинації, вона розсіється. Якщо проігнорувати галюцинації, персонаж отримує два ефект «Тіні плетеного опудала».

В іншому ж, основні механіки бою з босом залишаються незмінними, але сам бос має значно більше здоров’я і урону, ніж раніше; навіть якщо жоден гравець не взяв для себе жодного прокляття. Наразі ніякої особливої нагороди за вбивство боса немає (крім досягнення), навіть поки один член групи або вся група перебуває під дією всіх 4 проклять, але це може змінитися до релізу.

Нагороди

За перемогу над Вершником без голови видають все ті ж самі нагороди, що й раніше, але рівень предметів був піднятий до актуального, а предмети випадають з рангом Ветеран 1/8: 402-й рівень предмета, який можна поліпшити до 424-го. Проте, з досить високою ймовірністю можна отримати новий предмет (поки що тільки для велоцидракона, але напевно зроблять для всіх драконів) Повітряний велоцидракон: броня

Гарбузовіна:

Є також один новий предмет для лівої руки у торговців «Гарбузовін»:

Відро шкідливих солодощів — 150 Гарбузових солодощів.

Пара записів битви з оновленим боссом: (тут будуть посилання на записи).

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version