За зачиненими дверима організація Hearthstone часто займається різними чарівними маніпуляціями, в яких важко обійтися без мемів. Періодично нам потрібен асистент (або навіть кілька). Отже, поспішаємо вам представити прекрасних улюбленців із команди Hearthstone!

Адміністративні завдання
Киппен - Административные задачи

Кіппен досить пунктуальний і організований – адже він працює в адміністративній групі! Якщо складно повірити, просто погляньте, як добре він уклав свій хвостик, згорнувшись калачиком.

Процес виробництва

Тобі дарує можливість тримати всіх у тонусі, щоб робота над грою проходила саме в плановому режимі. Математика – його улюблене заняття.

Художні завдання

Маленький лабрадор Харлі допомагає працювати з художниками-фрілансерами. У відведений від роботи час, він робить себе щасливим, тобто спить.

Мішу намагається допомогти команді поглянути на речі інакше, адже вона – кішечка. Це дуже важливо для проектної діяльності, якою вони з Харлі займаються разом. Вона бажає, щоб ви ніколи не забували: з усіх кішечок, які працюють над Hearthstone, вона – найкраща.

Реальний бізнес

Гері працює над завданнями, пов’язаними з бізнесом. Хоча зовні він білосніжний і пухнастий – його не варто злити.

Трохи про дизайн


Ліла, проживає не поруч з офісом і приходить туди, лише, коли команда дизайнерів працює над особливими і цікавими проектами. В інших випадках вона допомагає групі звукових операторів, адже вона – прекрасний слухач. Тільки погляньте на ці вуха!

Інженерні цілі

У Hearthstone цей песик періодично програє, але набагато частіше залишається в плюсі. Він не дає нудьгувати відділенню проектування. Його новітній проєкт – вишукування методів автоматизації чухання за вушком.

Бізнес-аналітика

Його ім’я прекрасно передає його барвистий і позитивний характер. Санні радує всіх особистими незвичайними ідеями, що відображають реально найглибші пізнання в бізнесі.

Контроль якості

Найчастіше Німбус з ретельністю тестує гру у відділенні контролю якості. У них із Гері тривалий час проходить кумедна суперечка на тему “хто більше схожий на хмарку”.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version