На офіційному сайті з’явився гарний гайд для тих, хто повернувся в гру та не знає, чим зайнятися на 120 рівні.

Повернення до Азерота: що нового на 120 рівні?

Життя ніколи не стоїть на місці, але для тих, хто вирішив продовжити гру за персонажа 120-го рівня після перерви та хоче приступити до проходження найновішого контенту, ми підготували це невелике керівництво.

Нехай недовгою буде розлука

Ще не пізно вступити в бій проти Н’Зота та його поплічників. Якщо ви на якийсь час перестали грати персонажем 120-го рівня, то ви легко зможете приступити до проходження новітніх пригод в Азероті.

Коли ви зайдете в гру персонажем 120-го рівня, ви автоматично отримаєте завдання “Вовк виходить на полювання” (Альянс) або “Наказ вождя” (Орда) і зможете вирушити до Назжатара. Там ви облаштуєте свою базу та відкриєте портал у Дазар’алор (Орда) або Боралус (Альянс).

Як розблокувати сутності

Після того, як ви облаштуєте базу в Назжатарі, зв’яжеться з вами вісник Магні Бронзобород і попросить вас зустрітися з ним у Залі Серця. Виконавши його ланцюжок завдань, ви отримаєте доступ до Кузні Серця, за допомогою якої зможете наділити Серце Азерот силою сутностей, що відкривають нові бойові здібності.

Здобувши чергову сутність (їх можна відкривати в різних режимах гри), за допомогою Кузні Серця ви зможете «вивчити» її та назавжди додати до свого арсеналу. Як і набір талантів, вибрані сутності можна змінити у будь-який момент, відкривши інтерфейс Серця Азерот у зоні відпочинку або в місті, а також за допомогою спеціального предмета, такого як фоліант безтурботного розуму.

Перша сутність, силою якої ви зможете наділити Серце Азерот – “Розжарений тигель” (1-й рівень). Коли ваше Серце Азерот досягне 54-го рівня, Кейлек у Залі Серця запропонує вам завдання після виконання якого ви зможете поліпшити цю сутність до 2-го рівня. Відкривши вікно Кузні Серця, ви побачите всі доступні вашому класу сутності та інформацію про те, як їх отримати.

Отримайте свій плащ!

Щоб здолати Н’Зота і його смертоносне псування, вам доведеться спершу роздобути спорядження, яке допоможе протистояти його згубному впливу, дати бій його поплічникам і, нарешті, вирушити в Місто Ні’алоту, що прокидається. Раніше ми опублікували докладний посібник, за допомогою якого ви можете дізнатися, як отримати свій власний легендарний плащ Ашжра’камас, Покров Рішучості, виконавши ланцюжок завдань, що починається із завдання «Повернення Чорного принца» (Орда) або «Небажаний порадник» (Альянс).

Заражені псуванням предмети

Виконуючи умови для отримання легендарного плаща, ви також почнете видобувати заражені псуванням предмети за відбиття нападів, виконання завдань та проходження іншого контенту в Азероті. Подробиці про ці предмети — в посібнику на сайті Wowhead. Ці предмети мають як потужні властивості, так і недоліки. Без легендарного плаща витрати можуть виявитися вам занадто високі, і негативні сторони переважать позитивні. Запорукою успіху стане вивірений баланс.

Жахливі бачення

Отримавши легендарний плащ, ви зможете разом із Гневіоном відкрити браму в моторошні видіння Н’Зота.

Жахливі видіння – це випробування в підземеллях, призначені для 1-5 гравців. Бачення дозволяють зазирнути в те кошмарне майбутнє, яке Н’Зот приготував Оргріммару та Штормграду. Під час жахливого бачення ваш розум буде постійно зазнавати атаки, що збільшує складність підземелля і змушує покинути його, перш ніж ваш розум піддасться божевілля.

Дізнатися, як найефективніше проходити жахливі бачення, ви можете з керівництва на сайті Wowhead.

Повернення в Азерот: найновіший контент на 120-му рівні Для тих, хто робив перерву від випробувань та подій на берегах Азерота, ми підготували короткий посібник, який допоможе дістатися актуального контенту на 120-му рівні.

Серце псування – Ні’алота, що прокидається місто

Після того, як ви виконаєте відповідний ланцюжок завдань разом з Магні, він доручить вам вирушити в саме серце псування — рейдове підземелля «Ні’алота, Місто, що прокидається» — і перемогти Н’Зота. Щоб стати в чергу на пошук нового рейду, потрібно щонайменше 410-й рівень екіпірування.

Підвищіть рівень і воювати з Н’зотом

Якщо ви скористаєтеся послугою підвищення рівня до 120 для будь-якого з персонажів, прив’язаних до вашого облікового запису, то при наступному вході в гру ви отримаєте їм всі досягнення, загальні для облікового запису.

Ви також автоматично отримаєте завдання “Вовк виходить на полювання” (Альянс) або “Наказ вождя” (Орда) і зможете вирушити в Назжатар.

Якщо ви хочете відразу зануритися в гущу подій, можете поки що не звертати уваги на завдання «Заклик до союзників» та додаткові завдання, що направляють вас до інших зон. Ними можна буде зайнятися згодом.

Після того, як ви облаштуєте базу в Назжатарі, ви зможете почати новий ланцюжок завдань, поговоривши з Магні Бронзобородом, і отримати доступ до Кузні Серця та сутностей, а також нападам, легендарному плащу, зараженим псуванням предметам та моторошним баченням.

Майже легендарний герой

Якщо ви поки що не досягли 120-го рівня, не хвилюйтеся — з 20 березня по 20 квітня 2020 р. діятиме додаток у розмірі +100% до досвіду. Це допоможе вам якнайшвидше розвинути персонажа до 120-го рівня. Цей бонус підсумовується з надбавками від успадкованих предметів.

Також існує безліч корисних посібників, в яких міститься інформація про те, як швидко розвинути персонажа до 120-го рівня і приступити до проходження новітнього контенту доповнення Battle for Azeroth. У грі представлено багато різних елементів механіки та ресурсів, які допоможуть миттєво підготувати персонажа до нових пригод.

Зараз саме час приєднатися до друзів в Азероті, поки ми готуємося до виходу нового доповнення World of Warcraft: Shadowlands, вихід якого запланований на 2020 р. Візьміть участь в обговоренні на форумі.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version