На офіційному сайті з’явилися перші новини про те як буде перероблена система Серця Азерота. Чинна система Серця Азерота зазнає серйозних змін в оновленні 8.2 під назвою “Повернення Азшари”. Коротко кажучи, гравцям дадуть можливість самим налаштовувати сили цього намиста, збирай сутності по всьому світу і самостійно можна буде посилювати предмет у Кузні Серця, після посилення можна буде відкрити нові активні та пасивні здібності.

Попередній огляд нової системи Серця Азерот

Азерот у біді, її біль сильний як ніколи – і вісник Магні Бронзобород зі стражницею титанів МАТРІАРХом кличуть вас на допомогу, щоб зцілити страшні рани планети.

В оновленні “Повернення Азшари” ми презентуємо нову ігрову систему, яка дасть вам змогу додатково налаштовувати сили азерита за допомогою Серця Азерот: сутності. Збирайте сутності, освоюючи різні види контенту, і підсилюйте Серце Азерот у новій Кузні Серця, розташованій у Силітусі, щоб відкривати нові бонуси та здібності.

Завдання вісника ще не виконано

Заснувавши плацдарм у Назжатарі – одній із нових областей, які з’являться в “Поверненні Азшари” – ви одразу отримаєте послання від Магні, який попросить вас з’явитися до нього в Зал Серця. Там ви дізнаєтеся, що МАТРІАРХ завершила свої розрахунки, з’ясувала, що саме вбиває Азерот, і хоче зцілити її швидше, ніж передбачав початковий план із 77 фаз. Навколо ран Азерот проявилися і сконденсувалися нові форми енергії, і МАТРІАРХ виявила, що ці “сутності” сумісні з Серцем Азерот. Щоб взяти під контроль укладену в них неймовірну силу, вона створила в Залі Серця новий пристрій: Кузню Серця.

Сутності та Кузня Серця

За допомогою Кузні Серця гравці зможуть наділяти Серце Азерот силою сутностей і отримувати нові бойові здібності. Здобувши чергову сутність (їх можна збирати в різних режимах гри), підійдіть до Кузні Серця і підсильте Серце Азерот, “вивчивши” сутність і назавжди додавши до свого арсеналу. Як і набір талантів, обрані сутності можна змінити в будь-який момент, відкривши інтерфейс Серця Азерот у зоні для відпочинку або в місті, а також за допомогою спеціального предмета, такого як фоліант безтурботного розуму.

Попередній огляд нової системи серця Азерота

У кожної сутності є дві здібності: потужна, зазвичай активована, і мала, пасивна. Виконавши перше завдання Магні, ви відкриєте одне велике гніздо в Серці Азерот. Помістивши в нього сутність, ви зможете використовувати її потужну активовану здатність. Крім того, ви отримаєте пасивну здатність обраної сутності.

Згодом ви зможете відкрити в Серці Азерот два додаткових гнізда для малих (пасивних) здібностей, у які можна буде помістити інші сутності. Перше гніздо для малої здатності буде доступне на 55-му рівні Серця Азерот, а друге – на 65-му рівні артефакту.

По суті

Сутності можна отримувати, освоюючи різні матеріали доповнення Battle for Azeroth. Першу сутність ви отримаєте за виконання ланцюжка завдань Магні, але решту можна добувати в різних режимах гри, таких як PvP, рейди і виконання локальних завдань.

У кожної сутності є чотири рівні розвитку, і на кожному відкриваються нові ефекти. На першому рівні ви отримуєте унікальну здатність залежно від обраної спеціалізації (боєць, танк або лікар), на другому і третьому поліпшуються обидві здібності сутності (активується і пасивна). На четвертому рівні візуальний ефект здібності, що активується, стає більш видовищним, дозволяючи вам виділитися на загальному тлі. Вивчивши сутність, ви можете навести на неї вказівник миші в призначеному для користувача інтерфейсі та дізнатися, які поліпшення вона отримає на наступному рівні. З огляду на спосіб отримання нових сутностей, у вас є можливість добути одразу сутність третього рівня, не вивчаючи перший і другий рівень.

Крім того, не забувайте: багато сутностей підходять для всіх спеціалізацій, але деякі підходять тільки для однієї ролі (танк, лікар або боєць). Персонажі, яким доступно кілька ролей, можуть збирати сутності для кожної з них, але система не дає змоги отримувати сутності для спеціалізації, яка вам недоступна – наприклад, воїн не може отримати сутність, призначену для лікарів.

Нові азеритові обладунки?

Сутності – це новий рівень ігрової механіки Серця Азерот крім азеритових обладунків. У нових матеріалах, які на вас чекають у “Поверненні Азшари”, ви зможете відкрити нові сили азерита і додати у свою колекцію нове спорядження.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version