Місто Дазаралор упродовж кількох епох було уособленням могутності Зандаларі. Захисники міста вміло організовували оборону і неодноразово відбивали атаки численних ворогів. До теперішнього моменту могутня імперія перебувала під надійним захистом. Але військові дії набули серйозного масштабу і досягли берегів Зулдазара. Сили Альянсу показують хороші результати і вже зуміли взяти в облогу золоту піраміду та завадили зандаларам об’єднатися з союзниками з Орди.

Наразі рейд “Битва за Дазаралор” відкритий. Альянс готується завдати нищівного удару по Зандаларі і докладе максимум зусиль для припинення союзу між імперією і Ордою. В цей же час сили Орди займуть позиції в північній частині лісів Зулдазара і приготуються до оборони.

Гравці подивляться на те, що відбувається з боку протилежної фракції, і повинні будуть битися з кількома додатковими босами. Уперше раса персонажа гравця тимчасово зміниться на ту, що належить протилежній фракції. Разом зі зміною раси персонаж отримує і її расові здібності.

У грі фігуруватиме багато нових і складних босів, серед яких король Растахан і леді Джайна Праудмур.

  • Перше крило в режимі пошуку рейду та епохальний режим відкривається – 30 січня 2019 року
  • Друге крило відкривається – 13 лютого 2019 року
  • Третє крило відкривається – 27 лютого 2019 року

Battle for Azeroth

У цьому доповненні World of Warcraft уся військова кампанія і події розділені на кілька сезонів. Сезони в даному випадку – це відрізки часу, після завершення яких змінюються критерії прогресу і деякі особливості геймплея. Черговий сезон Battle for Azeroth стартував 22 січня, відкриваючи гравцям нові випробування і призи за участь у боях і проходження підземель.

Підземелля

У другому сезоні підвищується рівень нагород у підземеллях. Якщо гравець пройде епохальне підземелля з максимальним для себе рівнем ключа, то щотижня зможе отримати нагороду у вигляді пилу титанів та екіпірування. Пил титанів можна обміняти на нові азеритові обладунки високої якості.

  • Рівень призів за підземелля рівня 120 в героїчному, епохальному і звичайному режимах підвищився на 30. Базовий режим призів дорівнює тепер 340 (у звичайному режимі), 355 (у героїчному) і 370 (в епохальному без ключа).
  • Рівень складності підземель в епохальному і героїчному режимах став вищим на 30 відсотків. Звичайний режим за цим показником змін не зазнав.
  • Рівень епохальних ключів став нижчим на 3. Ця зміна була необхідна для досягнення балансу в підвищеній складності.
  • Нагороди в підземеллях з епохальними ключами підвищилися в рівні на 30. Протягом першого тижня другого сезону на призи зі скринь в кінці підземелля будуть накладені обмеження 385 рівнем предметів. Сама скриня зберігатиме в собі нагороди попереднього сезону. Уже з другого тижня поточного сезону обмеження, накладене на щотижневі скрині, буде прибрано, а рівень нагород зросте.
  • Епохальні ключі третього рівня отримали нову властивість: “понижувальний”. Ця властивість дарує здібності Бвонсамді всім істотам, які мешкають у підземеллі, але не є босами. Істоти, наділені силою Бвонсамді, налаштовані агресивно і сповнені жагою помсти за свою загибель. Вони завдадуть чимало клопоту гравцям.
  • Афікс “заражений” видалено з гри

Режим PvP

У Battle for Azeroth стартував другий сезон у режимі PvP. Усі рейтинги та ранги скинуті. Тепер гравці можуть поборотися за нові нагороди.

  • Рівень нагород PvP підвищується на 30. Зміна стосується нагород, які даються за очки завоювання, і призів зі щотижневих скринь
  • Гравці, які зібрали 500 очок завоювання за один тиждень, нагороджуються монетою інтенданта і предметом з поточного асортименту.
  • Якщо гравці реалізують бонусний кидок за монету інтенданта, можуть отримати додаткове екіпірування.
  • Монети інтенданта обмінюються на трофей воєначальника. Трофей підвищує рівень предмета з комплекту “зловісного гладіатора”.
  • Протягом тижнів, коли за очки завоювання можна отримати нагрудний обладунок, наплічники і шолом, гравці отримують право вибрати один предмет азеритового спорядження. Усього цих предметів чотири. На тижнях, коли очки завоювання не можна обміняти на аксесуари з азериту, обладунки або зброю, гравцям пропонуються альтернативні варіанти. Можна вибирати один із предметів спорядження з різних комірок. Наприклад, наручи і поножі, перстень і взуття або рукавички і плащ.
  • В інтерфейсі режиму відображено умови придбання щотижневої скрині. Інформацію про елітні набори можна побачити у вкладці “набори” з меню “моделі”.
  • За достатньої кількості очок гравці зможуть поповнити свою колекцію маунтів чорним бойовим шаблезубом або чорним конем погибелі. Після поповнення колекції верховою твариною, гравець може набрати може ще раз набрати потрібну суму очок для отримання сідла люті. Його можна обміняти на засіб пересування з попередніх сезонів.
  • Отримати статус гладіатора разом із супутнім досягненням можна після 50 перемог на арені 3х3 з рівнем рейтингу, що перевищує показник 2400. Гравці, які увійшли в пул 0,1 відсотка найкращих за результатами другого сезону в цьому брекеті, також отримають звання “Зловісний гладіатор”.
  • Найвищий рівень призів за матчі в рамках першого тижня нового сезону – 385. Це необхідно для збереження балансу з іншими високорівневими системами до моменту відкриття рейду “Битва за Дазаралор” в епохальному режимі.

Изменения в наградах и предметах

У гру додали нові азеритові обладунки, що мають епічну якість. Обладунки можна заробити, беручи участь у PvP-боях другого сезону, виконуючи локальні завдання посланців або проходження рейду “Битва за Дазаралор”. Відповідні предмети можна купити в Боралусі та Зулдазарі у чудотворця Вашріна. У цих предметів буде присутня п’ята каблучка з новими варіантами сили азерита (з п’ятнадцятого рівня Серця Азерот).

Нова каблучка міститиме два варіанти сили азериту для кожної зі спеціалізацій. Це допоможе гравцям вибрати те, що їм найбільше необхідно і створювати раніше недоступні комбінації.

Інші зміни, що набули чинності для нагород і предметів:

  • Знання про азерит зростатимуть щотижня впродовж трьох місяців – з 22 січня до 26 березня.
  • Найвищий рівень предметів з усіх можливих – 425. Раніше цей показник дорівнював 395.
  • Печатки долі воїна не піддаються скиданню і змінам. У другому сезоні вони будуть задіяні під час бонусних кидків у різних локаціях, включно з рейдом “Битва за Дазаралор”.
  • Рівень обладунків і зброї, одержуваних за виконання завдань посланців підвищується. Тепер його значення – 385, замість колишнього 370.
  • Нагорода за вбивство босів, на просторах Зандалара і Кул-Тіраса, залишається колишньою. За перемогу над локальними босами гравець отримає предмет 355-го рівня.
  • Нагороди в незакінчених ланцюжках завдань посланців оновляться зі стартом другого сезону. При цьому, самі завдання не будуть змінені, а прогрес, з ними пов’язаний, не обнулиться.
  • Торговці в новому сезоні готові продати предмети спорядження рівня 385, 400 і 415 за пил титанів.
  • При зміні сезонів пил титанів не буде обмежений або скинутий.
  • Фронти:
    • На фронті “Темні береги” рівень нагород зріс до позначки 15: як за завдання, яке виконується один раз за цикл, так і за боса поза межами підземелля можна заробити предмети рівня 400.
    • Противники на “Темних берегах” поліпшили свої здібності на 15 відсотків, рівень предметів, використовуваних у місцевих боях, піднявся на 15 пунктів (від 320 до 335 рівня).
    • Розробники повідомили про те, що зміни цього фронту почнуть діяти відразу після завершення поточного циклу. Якщо атака в регіоні вже стартувала, за бій на “Темних берегах” роздають нагороди попереднього сезону до закінчення атакуючої фрази. Розробники вирішили, що така схема буде справедливою щодо гравців, які закінчили бій на фронті або здолали боса за межами підземелля до старту чергового сезону.
    • Нагороди на фронтах у Стромгарді та в Низині Араті не зазнали змін.
Share.

Comments are closed.

Exit mobile version