Розробники встановили нове складання оновлення 8.3 на PTR, під назвою “Бачення Н’Зота”. Новий білд 32218 не приніс вагомих змін, але одне нововведення варте уваги, воно торкнулося лицарів смерті.

Оновлення 8.3 на PTR – складання 32218

  • У гру додано 22 вихованців, яких можна буде роздобути в нападах та жахливих видіннях Н’Зота, а також рейді Ні’алоту – їх ми розглянемо окремо.
  • З’явилося 4 дворучні меча Чорного Клинка для новостворених лицарів смерті.
  • З’явилося кілька моделей істот та карти для Ні’алоти.

Чорні Клинки

Найцікавішою знахідкою стали 4 нових дворучних меча Чорного Клинка, призначені виключно для лицарів смерті та доступні з 58 рівня:

У світлі інших численних знахідок, що стосуються лицарів смерті та Короля-лича, ці предмети стають ще одним плюсом на користь теорії, за якою в наступному доповненні на нас чекає або переробка вступної локації цього класу під нинішній сюжет з Болваром, а не Артасом, або введення інших зон для нових рас, які за цей клас матимуть змогу зіграти. Деякі гравці також вважають, що кожна спеціалізація класу отримає по клинку, і це означає, що на нас можуть чекати “вогняні” лицарі смерті.

Раніше були знайдені текстури лицарів смерті для персонажів союзних рас, зашифровані карти, тексти, озвучка для Короля-лича Болвара, діалоги персонажів про нього ж і текстура порталу до Крижаного Трону. Щось прийде!

клинок

Моделі істот

З’явилися дві нові моделі: акір-пророк для боса Ні’алоти Пророка Скітри і Безликий-генерал Н’Зота.

Карти

Рейд Ні’алота Неспяче Місто отримало перший варіант карток:

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version