Леді Ешвейн направила свій флот до столиці. Боралус охопило полум’я, і тепер невелика група героїв має навести порядок і перешкодити леді Ешвейн завоювати весь регіон.

Вступ:


Гайд підготовлений для гравців, які вже знайомі з міфічними підземеллями та проходять без використання ключів. Маю на увазі, що ви знайомі з основними механіками в підземеллі. Тут не буде розписано детально і візуально кожен скіл боса, а лише буде описано, як їй протистояти.

Легенда:

  • важливі моменти – виділені жирним шрифтом
  • переривані касти і шаленство – сірим
  • прокляття – виділені жирним фіолетовим шрифтом
  • хвороби – виділені жирним бордовим шрифтом
  • магія – виділені жирним синім шрифтом
  • отрута – виділені жирним зеленим шрифтом
  • моди НЕ доступні для контролю – ведені жирним помаранчевим шрифтом
  • Осада Боралуса World of Warcraft

Час на проходження підземелля:


У підземеллі потрібно буде битися з чотирма босами.

[wowhead_id npc=144158]  item

(A)Головоріз Кроснокрюк (О)Сержант Бейнбрідж

Хочу зазначити, що боси для Орди та Альянсу відрізняються, але мають однакові скіли. Також відрізняються назви прислужників, босів, що закликаються, але скіли також однакові.

Інформація з ролей:

  • Танк – бос не має аггро, тому ми не зможемо його танкувати. У бою нам заважатимуть наступні покликані юніти – [wowhead_id npc=129996] та [wowhead_id npc=138254]. Завдання танка це намагатися тримати покликаних юнітів разом, відвернувши при цьому від групи [wowhead_id npc=129996]. Цей юніт використовує здатність item – 2.8 сек. безперервне конусне аое, здатність наносить середню шкоду і оглушує на 4 сек. Танку слід ухилятися від ударів, т.к. два і більше слуги не випустять його з оглушення.
  • Інші ролі – завдання, постійно вбивати покликаних юнітів, т.к. якщо їх буде надто багато хил нас не врятує у сили своїх можливостей. Сам бос має item, які уповільнюють його швидкість переміщення на 75%, а атаки відкидають ціль. Бос фіксуватиметься на одній меті item. Гравцю на якому висітиме бос, потрібно просто бігати від нього. Також бос має у своєму розпорядженні пасивний скіл item, вона прискорює його на 5% кожні 2сек.
  • Іноді бос використовує item, втрата середня, якщо гравець потрапляє в зону поразка в них з’являється бомба. Якщо гравець зайде до бомби, то отримає малу шкоду і її відкине назад, якщо бос, то він втратить всі стаки item, отримає середню шкоду та отримає оглушення на 6 сек. Також варто зауважити що, після певного часу, бомби почнуть самі вибухати і завдавати середньої шкоди всій групі.
  • Мета гравців, на яких важить бос заводити його в бомби. Іноді бос ще використовує item – 2.7 сек., каст не збити, мета на якій він зафіксований item, притягує її і завдає середньої шкоди. Мета інших гравців під час касти цієї здатності, намагатися її перекрити.

[wowhead_id npc=129208]

Моторошний капітан Локвуд:

Інформація з ролей:

  • Танк – Під час перехідної фази, танку потрібно швидко заагріти всіх покликаних юнітів та відвернути їх від решти гравців.
  • Інші ролі – [wowhead_id npc=129208] має пасивку item, через який він постійно відстрибує від гравців ближнього бою, якщо на ньому не висять ефекти уповільнення. Так що мета гравців постійно підтримувати на ньому уповільнення. Якщо ніхто з гравців не буде атакувати його в ближньому бою, бос використовує здатність item, шкода мала випадковому гравцю і вішає дебафф, який завдає незначної шкоди протягом 8 сек.

Иногда босс юзает скилл item – кастуется способность непрерывно 3 сек., наносит средний демейдж в конусе 10 ярдов перед собой и отбрасывает игроков.

Коли бос нагромадить 100 енергії, він переміститися на власний корабель, закликатиме юнітів, т.к. двох матросів, які завдають шкоди в конусі перед собою і буде покликаний [wowhead_id npc=136549], він стріляє в різних гравців + завдає шкоди всім гравцям, які будуть стояти перед метою. Бос також починає використовувати item, буде видно войд зони куди направлений каст, шкода велика, так що потрібно ухилятися. Гравцям потрібно ухилятися і в першу чергу вбити [wowhead_id npc=136549], з нього повинна впасти гармата, за допомогою неї можна буде повернути боса на платформу.

  • Є ще 1 варіант розвитку подій, ми відразу не вбиваємо покликаних юнітів, залишаємо їх для таких класів як роги, фокусимося на босі, і коли бос піде на платформу, ми просто добиваємо не фулового, у якого відбираємо гармату. Є один нюанс, час повернення корабля з платформи по таймеру приблизно 30 секунд.

[wowhead_id npc=130836]

Хадал Чорна Безодня:

Інформація з ролей:

  • Танк – завдання танка це відвернути боса обличчям у стіну, т.к. в його арсеналі є скілл item – це фронтальне АоЕ, завдає середньої шкоди гравцям які потраплять у зону дії і також здатність залишає після себе item, калюжі наносять середню шкоду гравцям, що потрапили в них.
  • Інші ролі – Іноді бос буде створювати під гравцями войдзони скілом item, з них потрібно вибігати, завдають середньої шкоди і підкидає гравця, що потрапив у верх. Ці зони також залишають після себе калюжі, які завдають середньої шкоди всім гравцям, навіть якщо ті в них не потрапили, тому рекомендується використовувати здібності на захист. Коли бос накопичить 100 енергії, він кастуватиме item – це стіни з хвиль розміром на всю платформу, завдає середньої шкоди всієї паті, що потрапили під дію. Гравцям під час каста необхідно ховатись за статую, що знаходиться по центру платформи. item – прибирає з платформи всі калюжі.

[wowhead_id npc=128652]

Вік’гот “Кошмар глибин”

Бій проти цього боса проходитиме на 3-х платформах, на кожній із платформ є гармата, яку потрібно буде відремонтувати, щоб нанести демейдж босу. Щоб перебратися на іншу платформу потрібно впасти у воду, де заважатимуть різні дошки, ящики і т.д. Гравцям не можна довго перебувати у воді, бо отримає оглушення на 30 сек. і отримуватиме незначну шкоду протягом оглушення.

Інформація з ролей:

  • Танк – завдання танка на кожній з платформ знаходитися біля щупалець – item, які мають у своїй арсеналі item – це фронтальне АоЕ, має середню шкоду і відкидає гравців, які потрапили під нього. Якщо біля item не буде гравців, він почне використовувати здатність item, яка завдає шкоди всій групі.
  • Інші ролі – Гравцям потрібно фокусити item, до появи ще одного такого ж щупальця, в час, що залишився, потрібно фокусити – item. Цю послідовність потрібно дотримуватися, щоб звільнити інженера, який лагодитиме гармати. Коли гармата буде полагоджена і з неї буде завдано шкоди, бос її знищить, і завдасть значної шкоди радіусом ураження 10 м навколо гармати. Для вбивства боса потрібно зробити 3 постріли з 3 різних гармат.
Share.

Comments are closed.

Exit mobile version