Зі стартом чергового сезону рейтингових ігор з’явилася свіжа сорочка для карт, якою користувачі можуть поповнити свої колекції в лютому.

Сорочку Піццекамінь отримають гравці з найкращими рангами, тому тим, хто хоче її роздобути, варто активізуватися. Сорочки змінюють картинку на зворотному боці карт. Це чудове рішення для тих, хто хоче прикрасити колоду й одночасно розповісти про свої успіхи.

Пиццекамень
Піццекамінь

Для придбання сорочки потрібно здобути щонайменше п’ять перемог у рамках режиму рейтингових ігор, стандартному або вільному форматах. Ранг своєї ролі в цьому випадку не відіграє.

Нова сорочка, що імітує шматок соковитої італійської піци з помідорами, оливками і зеленню, поповнить колекції гравців у фіналі сезону рейтингових ігор у лютому. Її можна буде знайти в скрині, де зберігаються скарби.

Вміст цієї скрині безпосередньо залежить від рангу, який отримав гравець протягом сезону в одному з форматів. Є ймовірність, що крім сорочки гравець знайде в скрині золоті карти або чарівний пил.

За один сезон рейтингових ігор можна отримати лише одну скриню, але між ними є різниця. Вона полягає у вмісті. Вміст, у свою чергу, залежить від рангу, який вдалося заробити гравцеві.

Не варто забувати і про важливе правило: що краще покаже себе гравець у поточному місяці, то вищим буде його стартовий ранг у наступному. Зі стартом чергового сезону ранг гравця зменшиться на 4 пункти порівняно з його максимальним рангом у попередньому.

Гравцям, які досягли “легенди”, на старті наступного сезону присвоюється четвертий ранг. Кількість зірок, необхідних для переходу на наступний щабель, скоротилася для більшої частини рангів.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version