Blizzard залишилися незадоволеними результатами минулого стрес-тесту на серверах WoW Classic. У багатьох користувачів виникли проблеми зі входом у гру, у підсумку через це не вдалося все випробувати. Тому нас очікує другий стрес-тест. Орієнтовно він пройде 30.05 і триватиме 2 години, тест стартує опівночі.

Стрес-тест WoW Classic 30 травня

Ми щойно завершили перший стрес-тест WoW Classic, і хоча нам зрозумілі проблеми, про які згадало багато хто з вас, у багатьох відношеннях він був нам корисний. Безумовно, тестування процесу входу в гру є дуже важливим аспектом для нас і вчора ми зібрали деяку цінну інформацію, тому ми вдячні кожному, хто увійшов у гру або хоча б спробував зробити це в години тестування – ви допомогли нам підготуватися до виходу WoW Classic.

Проте, у світлі деяких проблем нам не вдалося протестувати інші аспекти, як було заплановано. Тому ми проведемо ще один стрес-тест у четвер, 30 травня, з 00:00 до 02:00 МСК (Wednesday, May 29 from 2-4pm PDT). Ігровий світ для стрес-тесту стане доступний о 00:00 МСК, а максимальний рівень буде піднято до 10. Доступ до тестування отримають усі ті, хто були запрошені на тестування 23 травня. Як і минулого разу, ігровий світ для стрес-тесту буде доступний до 02:00 МСК п’ятниці 31 травня, тож у вас буде додатковий час випробувати вступні події.

Майте на увазі, будь ласка: хоча на ігровий процес можуть вплинути додаткові проблеми, проведення цих стрес-тестів є дуже важливим для нас, оскільки ми отримуємо можливість виявити та виправити якомога більше цих неполадок до виходу гри 27 серпня. Ми вдячні за вашу невпинну підтримку і сподіваємося зовсім скоро знову побачитися з вами на ігрових світах для стрес-тесту WoW Classic.

Подрібнювач шле вам свій полум’яний привіт…

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version