Сьогодні розробники опублікували попередній огляд “Горнило Штормів” і оголосили дату виходу відкриття рейду. У цьому рейді, нам доведеться битися з 2 босами – Невсипущою Радою і з Глашатем Безодні Уу’нат. 17 квітня рейд буде доступний у звичайному і героїчному режимі, а в епохальному – 24 квітня. Щоб узяти участь у системі пошуку рейдів, середній рівень екіпірування персонажа має бути мінімум 350.

Попередній огляд і графік виходу рейду “Горнило Штормів”

У водах під святилищем Штормів прокинулося давнє зло. Голоси, що звели з розуму лорда Штормсонга, луною лунають у глибинах, а ті, хто кориться цій жахливій пісні сирени, готують темні ритуали, покликані виконати волю їхнього пана. Не важливо, що за жахи живлять цю безприкладну відданість… ясно одне: з усім цим треба покінчити раз і назавжди.

Босів у рейді: 2
Режими: звичайний, героїчний, епохальний, система пошуку
Рівень: 120
Мінімальний рівень екіпірування для використання системи пошуку: 350

Графік відкриття рейду
17 квітня – звичайний і героїчний режим.
24 квітня – епохальний режим і система пошуку.

Неусыпный Совет

Міні-огляд і графік виходу рейду "ГОРНИЛО ШТОРМІВ"

Невсипуща Рада, що з’явилася з глибин за трьома стародавніми реліквіями, служить Н’Зоту і виконає будь-який його наказ. Заъксаш оголошує волю свого повелителя, а Фа’туул невблаганно розтрощує всіх, хто посміє опиратися їй.

Глашатай Безодні Уу’нат

Десять тисяч років тому Н’Зот і королева Азшара уклали угоду, і на доказ своєї відданості вона передала стародавньому богові одного з найвірніших своїх прислужників. Тепер Уу’нат і армія повзаючих істот, що підкоряється йому, сповіщають про пришестя їхнього пана, як і було передбачено в зоряному пророцтві.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version