Одне з нововведень доповнення Legion покликане трохи розважити і повеселити шанувальників World of Warcraft. Це “Маленькі свята”, які ненадовго відволічуть гравців від боротьби і вічного протистояння між Ордою і Альянсом.

Зов скарабея - праздник в честь открытия врат Ан'Кираж

Поклик Скарабея (21-23 січня)

Перший Гонг Скарабея звучав 23 січня 2006 року. Гравці можуть відзначити чергову річницю цієї події і ненадовго повернутися в той день, коли перед ними вперше відчинив свої ворота Ан’Кіраж. Згадайте як збирали тоді предмети для обміну і займіться цим знову. Нагородою для фракції, що перемогла, буде можливість прикрасити браму Ан’Кіража своїм прапором, який буде там красуватися до наступної річниці.

Кірін-Торський тур тавернами (31 січня)

Відпочинок іноді потрібен і Магам Азерота. Тому вони пропонують узяти участь у турі, що проходить у будь-якій таверні.

Вилуплення гіпогрифів (23 лютого)

У Фераласі відбудеться щорічне вилуплення гіпогрифів. Усі, хто опиниться там цього дня, стануть свідками цієї події і на цілий день зможуть знайти маленького приятеля.

Божевілля Ун’Горо (17-19 березня)

У гравців з’явилася можливість отримати на деякий час право використовувати позитивні ефекти еволюції. Для цього необхідно допомогти вгамувати динозаврів, що відбилися від рук, які мешкають у кратері Ун’Горо.

Марш пуголовків (5 квітня)

Жителі племені Зимові плавники нададуть цього дня свободу своїм пуголовкам. Мурлоки дозволяють їм займатися тим, чим вони захочуть. Взявши участь у цій події, можна обрати собі пуголовка, який чекатиме від Вас прожитку та захисту.

День вартових-добровольців (28 квітня)

В этот день можно превратиться в стражника в большом городе. Под девизом “Служить и защищать” предстоит отбивать атаки врага. Для этого необходимо воспользоваться командой “/честь”.

Фестиваль повітряних куль (10-12 березня)

Компания известных жителей Азерота проводит фестиваль воздушных шаров. Это будут увлекательные прогулки на воздушных шарах с гидами, рассказывающими интересные истории. В полете можно весело провести время, общаясь с другими пассажирами и рассматривая интересные пейзажи, открывающиеся с высоты.

Фестиваль огнешляпок (27 травня)

Цього дня радимо відвідати Спореггар у Зангартопі. Вирушайте туди і займіться збором рідкісних грибів. І не забудь допомогти спорлінгам проростити вогнешляпку Фшу. Успіх у цій справі збільшить Вашу репутацію в Спореггарі.

Вечірка тисячі човнів (6-8 червня)

Отвлечься от войны между Ордой и Альянсом и немного расслабиться можно на крупнейшем судоходном фестивале, который пройдет в ущелье Тысячи Игл.

Танцювальна вечірка аукціону (22 липня)

Оргриммар і Штормград чекає на Вас на вечірках в аукціонних будинках, де сьогодні можна вдосталь натанцюватися, славлячи свою фракцію.

Кирин-Торський тур по тавернах (31 липня)

І знову Маги Азерота хочуть відпочити і пропонують взяти участь у турі в найближчій таверні.

Фестиваль місячних совухів (12 листопада)

На Місячній галявині відбудеться свято, на яке зберуться всі місячні совухи Азерота. Цей захід неодмінно варто відвідати.

[spacing size=”20″]

Перелік “Маленьких свят” поповнюватиметься. Тож не забувайте зазирати до календаря, щоб не пропустити якусь цікаву подію!
Share.

Comments are closed.

Exit mobile version