Під час виступу на заході ExileCon 2023 було представлено значну кількість деталей щодо Path of Exile 2, проте розробники пам’ятають і про вірних прихильників першої частини, не залишаючи їх без уваги. Компанія Grinding Gear Games оголосила про наближення чергового об’ємного доповнення для Path of Exile, яке отримало назву “Випробування Предків” і привнесе з собою нову лигу і захоплюючий контент.

У цій новій лізі гравці вирушать у загробне життя каруї, щоб змагатися із десятьма племенами в рамках серії турнірів та отримати цінні винагороди. Перед початком кожного матчу учасники зможуть обрати вороже плем’я, залежно від пропонованого добутку, а також стратегічно розмістити своїх воїнів, вивчивши розташування супротивників. Після цього вони разом з командою здійснюватимуть атаки на тотеми. Для отримання доступу до турніру, гравцям доведеться мати срібні монети, які можна буде передавати один одному.

Окрім нової ліги, доповнення включатиме 16 нових ключових умінь для Атласа і 14 додаткових каменів підтримки, а також поверне Заборонене Святилище у переробленому вигляді і проведе переробку класів Сходження Захисник і Вождь. Крім того, розробники підготують особливий захід, присвячений битвам із босами.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version