Rextroy, відомий своїми соло вбивствами боса, цього разу показав комбінацію, завдяки якій можна завдати один мільйон збитків по гравцю, граючи за паладина танка.

Rextroy докладно пояснив, як можна досягти таких збитків:

Це комбо складно у виконанні, ви повинні уважно стежити за часом, а так само вміти правильно отримувати шкоду від падіння (якщо ви вирішите зістрибнути з маунта).

Все комбо побудовано навколо Ск’шуул Ваз, сокира з боса Маут з Ні’алоти, яка вибухає кожні 30 секунд завдаючи 700% шкоди від вашої броні.

Баф не спадає між боями, тому можна підготувати його перед потрібним боєм.

Однак для того, щоб вибух був ефективним, вам потрібно збільшити кількість броні.

Дар життя Азерот є найважливішою сутністю використовуваної у малому колі. У PvP, із серцем азерот 92 рівня, вона дає приблизно 20 тисяч броні на 4 секунди.

Азеритовий талант Абляційна броня хороше доповнення до цього, якщо є 3 таких таланти, то це дасть десь 4 тисячі броні. Добре підходить для отримання шкоди від падіння.

Сегмент Дест’агат, що звивається, відмінно підходить для цього комбо. Аксесуар немає глобального часу відновлення, що дозволяє його прожимать одночасно з іншими здібностями. Ну і звичайно вам потрібно, щоб противник стояв один.

Сила зберігача використовується переважно слоті сутностей. Ви наносите на 50% більше шкоди, поки вона діє на противнику.

Універсальність також добре виглядає, адже вона безпосередньо підвищує вашу шкоду.

Щоб отримати Дар життя Азерот (якщо ви отримали втрату від падіння, а не від гравця) можна скористатися Сірою Сульфурона. Він додає ефект шкоди з часом, який цокає кожні 3 секунди, що викличе користь сутності.

Макрос для ваншоту:

/use Чудове зілля сталевої шкіри

/castsequence reset=15 Пильний заступник, Сегмент, що звивається Дест’агат

Як підготувати ваншот (версія з отриманням збитків від падіння)

Підготуйте 30 стаків Ск’шуул Ваз

Ваше падіння має завдати не більше 90% шкоди від хп.

Використовуйте Серафим та Сірку Сульфурона одразу ж, як ви злізли з маунта.

Як тільки ви приземлилися переконаєтеся в тому, що на вас є користь Дар життя Азерот, натисніть на макрос для використання Пильного заступника, а потім натисніть знову для використання сегменту Дест’агат, що звивається.

Це має призвести до комбо, яке вб’є будь-кого.

Ви також можете підготувати комбо на землі, для цього дозвольте опустити себе до низького рівня здоров’я, потім використовуйте Серафим і летить на ворога.

На арені виконати набагато складніше, там потрібно стежити, щоб ваше хп опустилося до 35% одночасно з набором 30 стаків броні Обсидіанової. Потім використовуйте макрос, бажано одну мету.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version