Розробники поділилися новиною, що на BlizzCon 2019 проводитимуться фінали з WoW. Протягом двох днів у нас буде можливість поспостерігати за чудовими битвами у двох фіналах Arena World Championship (AWC) і Mythic Dungeon International (MDI).

Кіберспортивні змагання з WoW на BlizzCon 2019

Ми анонсували проведення BlizzCon 2019 і хотіли поділитися з вами подробицями про кіберспортивні змагання з WoW в Анахаймі, які відбудуться цієї осені. Цього року на BlizzCon на нас чекають два дні, насичених змаганнями з WoW, під час яких на сцені World of Warcraft відбудуться фінальні матчі Arena World Championship (AWC) і Mythic Dungeon International (MDI).

Фінал Чемпіонату світу на арені (AWC)

Кіберспортивні змагання з WoW на BlizzCon 2019

На світовому фіналі змагань AWC, які проводитимуться на BlizzCon, виступлять вісім найкращих команд: п’ять із Північної Америки та Європи і по одній із Китаю, Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Латинської Америки. Усім учасникам доведеться битися в матчах із вибуванням після двох поразок. Цього року ми відзначаємо 12-річчя змагань, у межах яких організовано безпрецедентну кількість сезонних турнірів! Бої досвідчених гравців і багатообіцяючих новачків у фіналі AWC неодмінно стануть приголомшливим видовищем.

Фінал Mythic Dungeon International (MDI)

На заключних іграх MDI в Каліфорнії зійдуться дві найкращі команди фінального LAN-турніру весняного сезону і по дві команди, які набрали за рік найбільше очок у своїх дивізіонах. Отже, шістьом командам доведеться битися за титул чемпіонів MDI 2019 і частину призового фонду в брекеті з вибуванням після двох поразок. У 2019 році формат змагань змінився: турнір за запрошеннями перетворився на щорічні міжнародні змагання, і тепер підкорювачі підземель WoW зможуть показати все, на що вони здатні, виступивши на найбільшому кіберспортивному майданчику у світі!

Призові фонди ігор AWC і MDI будуть поповнюватися за рахунок продажу маяків перетворювача, а також феєрверків “Міць Орди” і “Гордість лева”. Виручені кошти ми розділимо порівну і додамо до призових фондів турнірів. Підтримка, яку ви надаєте бійцям на арені та любителям швидкісного проходження підземель, просто неймовірна! Фінальні ігри відбудуться в листопаді, і напередодні їх проведення ми неодмінно оголосимо суми призових фондів.

Подробиці про BlizzCon 2019 – на офіційному сайті заходу! А про всі новини, пов’язані з World of Warcraft, можна дізнатися на нашій сторінці в Twitter.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version