З 2 по 9 травня в грі WoW почнеться свято Дитячий Тиждень. З початком цього свята у гравців є можливість виконати кілька квестів і отримати за це непогану нагороду у вигляді вихованця і набору догляду за ним. Тож настав час усім воїнам узяти шефство над молоддю і познайомити їх з чудесами Азерота.

Дитячий тиждень з 2 по 9 травня!

Ось і настав Дитячий тиждень, а це означає, що настав час згадати про підростаюче покоління Азерота! Візьміть під своє шефство сиріт і познайомте їх з чудесами Азерота.

Бідолахи весь рік блукають рідними містами, мріючи вирости і вирушити на пошуки пригод, щоб хоч якось відволіктися від втрати батьків. Під час Дитячого тижня добрі герої Альянсу та Орди зможуть втілити мрії сиріт у життя!

Новинки

Цього року гравці зможуть скрасити життя сиріт Кул-Тіраса і Зандалара, виконуючи разом з ними ланцюжки завдань.

Герої Альянсу зустрінуть Ліама, юного култірасца, який горить бажанням допомогти вам. Спільні пригоди допоможуть йому вирішити, ким він хоче стати в майбутньому. Вам належить супроводжувати його в подорожах островом, познайомити його з піратами, жерцями моря, вершниками Шибайголів, сокольничими застави Арома і друїдами-терномантами.

А герої Орди зможуть супроводжувати юну представницю зандаларів без касти, Азалу, у мандрівках Зулдазаром і допомогти їй обрати лоа. Пролетіть небом, як Па’ку, поговоріть із Гонком, відвідайте Краг’ву, знайдіть скарби на Золотому острові та обікрадіть Сетралісс!

Чуйні гравці, які виконали ланцюжки завдань, зможуть отримати чотирьох нових улюбленців: містера Крабса, Клюффса, Жабеняти і Лусочку.

Поговоріть з опікункою Вестерсон або вихователем Падою в Зулдазарі, щоб почати ланцюжки завдань.

Дитячий тиждень з 2 по 9 травня!

Крім того, подорожувати разом із сирітками стало ще простіше! Тепер усі вони (крім волчера й оракула) використовують свої власні засоби пересування, тож познайомити їх із визначними пам’ятками Азерота буде набагато легше.

Огляд

Час проведення: 2-9 травня.
Необхідний рівень: узяти участь у події можуть персонажі 10-го рівня і вище.
Місце проведення:

  • Култірасці та зандалари: поговоріть з опікункою Вестерсон у Боралусі, щоб почати ланцюжок завдань сироти-култірасця, або вихователькою Падою в Зулдазарі, щоб почати ланцюжок завдань сироти із Зандалара.
  • Люди й орки: опікунка сиріт Найтінгейл у Штормграді та опікунка сиріт Батлвейл в Оргриммарі.
  • Дренеї та ельфи крові: опікунка сиріт Міла в Шаттраті.
  • Волчери й оракули: опікунка сиріт Арія в Даларані.

Вихованці

Познайомити сироту з чудесами світу буде корисно як для нього, так і для вас. Коли ви виконаєте різноманітні завдання, пов’язані з подією, у вас з’явиться можливість вибрати вихованців для своєї колекції.

Боралус і Зулдазар: містер Крабс, Клюффс, Жабеня і Лусочка.
Оргриммар і Штормград: Щур Вібрісс, Поспішайка, равлик Шустрень, Вертихрюш.
Шаттрат: Егберт, Горішок, Віллі, Ногастик.
Даларан (Нордскол): цікавий маленький оракул, цікавий маленький волчер.

Якщо за роки гри вам уже вдалося зібрати всіх цих улюбленців (включно з чотирма новими), то замість них ви отримаєте набір для догляду за улюбленцем, який містить найрізноманітніші предмети, включно з костюмами для пугеля, чарівним печивом для улюбленця і бездоганним каменем битв.

Досягнення

Загальне досягнення: “Усе найкраще – дітям”
Отримайте звання “Благодійник/Благодійниця”, домігшись наступних досягнень Дитячого тижня: “Сам удома”, “Щоденні обов’язки”, “Школа виживання”, “Поганий приклад”, “Яка милашка!”, “Хай живе король!”.

Сам удома (входить у загальне досягнення)
Використовуйте камінь повернення, поки з вами перебуває сирота.

Щоденні обов’язки (входить у загальне досягнення)
Виконайте п’ять щоденних завдань у супроводі сирітки.

Школа виживання (входить до загального досягнення)
Візьміть сирітку на поле бою і зробіть подвиги, зазначені нижче.

  • Захопіть прапор в Оці Бурі, візьміть штурмом вежу в Альтеракській долині, нападіть на одну з баз Низини Араті, поверніть прапор, що впав, в Ущелині Пісні Війни.

Поганий приклад (входить у загальне досягнення)
Побалуйте себе перерахованими нижче солодощами, поки за вами спостерігає сирота.

  • Полуничне морозиво Тігуля і Форора, апетитний кекс, кекс “Червона шапочка”, смачний шоколадний торт, шматочок чудового торта, даларанське шоколадне тістечко, даларанський пончик.

Яка лапочка! (входить у загальне досягнення)
Отримайте одного з вихованців у нагороду за виконання завдань Дитячого тижня.

Хай живе король! (входить у загальне досягнення)
Убийте короля Імірона у Вершині Утгард, поки з вами перебуває сирота.

Заслужена няня
Зберіть Яйце Егберта, Віллі-соню і дресирувальний нашийник елекка одним персонажем.

  • Ці предмети дають змогу відкрити трьох бойових вихованців: Егберта, Віллі та Горішка.

Чим зайнятися

Усі сироти хочуть, щоб хто-небудь показав їм світ у всій красі. Мріючи вирости і вирушити на пошуки пригод, вони весь рік блукають рідним містом – Оргріммаром або Штормградом, щоб хоч якось відволіктися від втрати батьків. Під час Дитячого тижня добрі герої Альянсу та Орди зможуть втілити мрії сиріт у життя!

Огляд визначних пам’яток: поговоріть з опікункою сиріт Найтінгейл у Штормграді (Альянс) або з опікункою сиріт Батлвейл (Орда) та вирушайте зі своїм юним підопічним на пошуки пригод в Азероті та Запределье!

Досягнення: отримайте безліч прекрасних досягнень, подорожуючи світом у компанії підопічного.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version