Diablo Immortal анонсує свій шістнадцятий бойовий пропуск “Воюючий жах”, в якому будуть внесені додаткові зміни, щоб забезпечити більш справедливу гру.

Коли мова йде про матчі на полях бою, всі гравці повинні мати можливість внести свій внесок у команду під час їх активності. Команда Diablo Immortal збільшує штрафи за бездіяльність на полі бою. За перше порушення буде наложений п’ятихвилинний штраф у черзі, а за друге – тридцятихвилинний. Якщо ви зробите це в третій раз, то не зможете почати матч до наступного щоденного скидання. Команда також обіцяє поліпшити систему підбору гравців Battleground.

Нагороди за діяльність загонів для босів Helliquary будуть змінені, щоб привести їх у відповідність з іншими нагородами аналогічного характеру. Перемога над босом Helliquary буде давати активність загону кожного разу, коли ви перемагаєте цього боса, залежно від складності.

NetEase також виділяє кілька функцій, дві з яких дебютують в Китаї і пізніше розширяться на інші регіони. Перша, Wild Brawl, описується як “нова активність PVP”. Deeds of Valor отримує кілька нових оновлень, які вже вийшли в Китаї, а також з’являться в усіх інших регіонах. Six Star Casting – це обмежена за часом подія, яка зараз залишається ексклюзивною для Китаю.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version