30 травня ввечері студія Activision зробила анонс нової гри із серії Call of Duty: Modern Warfare. Над грою працювали хлопці з Infinity Ward. ПК-версію гри можна буде придбати в Battle.net, а зараз є можливість оформити попереднє замовлення. Дата релізу намічена на 25 жовтня 2019 року.

CALL OF DUTY®: MODERN WARFARE ВИЙДЕ В BLIZZARD BATTLE.NET 25 ЖОВТНЯ

Приготуйтеся зануритися в темряву! Call of Duty: Modern Warfare вийде на PC у Blizzard Battle.net 25 жовтня 2019 .

Modern Warfare

Modern Warfare від видавця Activision і розробника Infinity Ward повертається!

Modern Warfare – оновлена версія однієї з найуспішніших ігор у серії Call of Duty. На гравців чекає одиночна кампанія із захопливим сюжетом, що показує сучасний конфлікт, де на кону стоїть рівновага сил у світі. Нова версія Modern Warfare пропонує розповідь і прогресію, що об’єднують усю гру, зокрема багатокористувацькі режими та спецоперації, в яких гравці зможуть об’єднуватися в загони і виконувати спільні завдання.

Гравці Modern Warfare зможуть скористатися тими ж функціями Battle.net, що і в інших іграх платформи, зокрема міжігровим чатом, соціальними функціями мобільного застосунку, групами і не тільки. Гравці завжди будуть на зв’язку з друзями – не важливо, грають вони в ігри Blizzard або в Modern Warfare.

Нижче ви можете ознайомитися з відповідями на поширені запитання про Call of Duty: Modern Warfare для PC. Не забувайте стежити за новинами – додаткові подробиці з’являться ближче до дати виходу гри.

Щоб дізнатися більше про Call of Duty: Modern Warfare, відвідайте сайт www.callofduty.com. У магазині Blizzard вже сьогодні можна оформити попереднє замовлення версії гри для Blizzard Battle.net і отримати в подарунок додатковий внутрішньоігровий предмет: особливий тактичний ніж.

Запитання та відповіді

Чи з’явиться Modern Warfare на Battle.net 25 жовтня, разом з іншими платформами?
Так! Call of Duty: Modern Warfare для PC вийде в Blizzard Battle.net і на консолях 25 жовтня 2019 р.

Чи можу я придбати Modern Warfare, використовуючи кошти з гаманця Blizzard?
Так, ви можете використовувати кошти з гаманця Blizzard, щоб купити версію гри для PC у Blizzard Battle.net.

Для яких видань Call of Duty: Modern Warfare доступне передзамовлення?
У Blizzard Battle.net можна оформити попереднє замовлення стандартного видання Modern Warfare, а також видань Operator Edition і Operator Enhanced Edition з додатковими цифровими матеріалами. Відвідайте магазин Blizzard, щоб дізнатися про особливості кожного з видань.

Що ви можете розповісти про версію гри для PC? Чи будуть у ній якісь унікальні особливості?
Infinity Ward об’єднали зусилля з Beenox у роботі над Modern Warfare для PC, і обидві команди співпрацювали з Blizzard, щоб забезпечити вихід гри в Blizzard Battle.net. Infinity Ward і Beenox розробляють Modern Warfare з особливою увагою до користувачів PC і з прицілом на передові технології. Версія для PC відрізнятиметься управлінням, графікою і продуктивністю, оптимізованими спеціально для PC. Незабаром будуть опубліковані нові подробиці про процес розробки.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version